שאלה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, יש לי יומיים מאוד עמוסים ולא אוכל לגשת למיון ובטח שלא להתקע שם שעות. בנתיים הדימום הולך ונחלש ואיתם הכאבים, אם והמצב הזה ישאר, אוכל לקפוץ לרופאת הנשים שלי ביום שלישי על הבוקר? שוב, בטל' אמרו לי לחכות שהגוף ינקה את עצמו והבטא תתאפס כי בשבוע שלי 5 לא אמור להיצפות דופק.

שוב תודה לכולכן
11 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אם תלכי למיון לא תתקעי שם שעות.
    מנסיון היתה לי הפלה טבעית! הלכתי למיון עשו אולטרסאונד לראות שהרחם והכל נקי, בדיקת בטא- כדי לראות שאין הריון חוץ רחמי, אם הבטא יורדת הופ הביתה.
    סיפור לכל היותר שעתיים

• אני שוב חוזרת לכי למיון כבר אתמול!! הגוף שלך יותר חשוב מכל דבר אחר!
    ולא תתקעי במיון כמו שנופר אמרה לך במקרה כזה לא נתקעים! חוץ מזה בשביל שחס וחלילה לא יהיו שאריות וזיהום עדיף ללכת כמה שיותר מהר

• גם אני מציעה לך להיבדק !!!!!!!!!!!!!!!
    תשמרי על עצמך הכי חשוב

• האמת שאני לא כ"כ מצליחה להבין למה לא הלכת עד עכשיו...

אני לא מבינה גדולה, אבל גם אם את שומרת שבת זה עניין בריאותי שדוחה את זה, אבל זו דעתי בלבד.

בכל מקרה לא לחכות ומחר על הבוקר לגשת לרופא, מיון או כל דבר.

ואם את צריכה משהו- את בטח יודעת שאני יכולה לעזור בעצות רפואיות..אז אל תהססי
  • תודה בנות.
    זה באמת לא קשור לשבת כי הייתי מחללת על בריאותי. שוב, התחלתי בדימום קל ובמשך השבת הוא התחזק. אקפוץ על הבוקר למיון בעזרת ה'.

ובטא איך בודקים?
  • בדיקת דם כמובן
  • את לא צריכה לעשות בדיקת בטא היא כבר תרד לבד.. אני לא עשיתי ואמרו לי שאין צורך

• יפית, אמרת שעליי להתקשר למוקד, זאת אומרת לקופ"ח? על הבוקר? מה לומר? שישלחו לקפלן הפניה? אין לי את הזמן לנסוע גם לקופ"ח וגם למיון... אני לא מבינה בזה בגרוש... או ללכת למיון ולפקסס טופס? מה הכי פשוט?
  • מאמי, קודם כל נראה לי שאני יודעת מי את..........
    דבר שני- תתקשרי למוקד שלכם, ותגידי להם את המקרה ושאת צריכה הפנייה, הם מפקססים לבי"ח וזהו....... תלכי , תבדקי ותהיי רגועה!
    לי כן עשו בדיקת בטא(דם) כדי לראות שבאמת ההריון בתהליך של נפילה.

• לאיזה קופה את שייכת?
    אם לכללית אז *2700 תגיעי לאחיות תסבירי שאת בהריון ויש דימומים כבדים וחשש להפלה ותסבירי שהרופא שלך עובד רק בצהרים ואת צריכה הפניה, הם ישלחו את ההפניה ישר לקפלן, תגיעי למיון נשים ושם יטפלו בך, התוקף של ההפניה היא 4 שעות אז תתקשרי לפני שאת יוצאת
    הצוות שם ממש טוב וסביר להניח שבקבלה תהיה בחורה בשם צופית היא אחלה

• ממוש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה