התלבטות בקניית בגדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה לקנות יהבצ'וק בגדים דקים לעונת מעבר לגיל חצי שנה ואני מתלבטת אם לקנות אוברול או חולצה ומכנסיים? מה עדיף מה יותר נוח? אתמול עשיתיסדר בבגדים של שקד שנמצאים בניילונים מתחת למיטה כי יש דברים שאני כן ילביש ליהב כמו בגדי גוף וכל הבגדים שלה לגיל חצי שנה עונת מעבר היה מכנסיים וחולצה
    אני ממש מבולבלת ולא יודעת להחליט

המסנג'ר שלי: [email protected]
14 תגובות
עמוד 1
  • אני בעד גם וגם!
    ביום יום אפשר מכנסיים וחולצה
    בשינה אפשר אוברול
    אבל לא רק, טוב שיהיה גם וגם בבית לדעתי.

• אוברול הכי טוב כי החולצה לא עולה וכו אבל מצד שני אומרים שאם הם יותר מידי מסורבלים עם אוברול קשה להם לזוז ויהב גם ככה בטלן ועוד לא מתהפך

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • גם וגם אני הייתי קונה גם לעונת מעבר הבאה
  • אני מעדיפה אוברולים, לא חושבת שזה מסרבל יותר- אוריאן זוחלת בכיף איתם
  • תודה
  • צריך גם וגם אבל , אני חושבת שהכי נוח זה אוברולים ובגדי גוף ... זה מעצבן שמרימים אותם וכל החולצה מתרוממת
  • בהחלט גם אני יותר אוהבת אוברולים צע' צק סוגרים וזהו לא מורידים מלבישים וכו. לעונה הבאה אני אף פעם לר קונה כי קשה לדעת מה תהיה המידה. נלך לשוק רמלה אחרי פסח

• בגיל הזה אני לא כ"כ הלבשתי חליפות. לא אהבתי שזה עולה.

במיוחד בעונת מעבר שלא תמיד יש גופיה מתחת ואז יכול להיות קריר כשהבטן החשופה נוגעת ברצפה.

אני בעד אוברולים

• אם את מגיעה...לשוק-נלך ביחד ואחר כך את מוזמנת לקפה
    אני גרה 5 ד' מהשוק
  • אני תמיד בעד אוברול
  • עיריתה תמיד אשמח לבוא לקפה התכוונתי לשוק רמלה הנודד הנמצא כל יום במקום אחר אצלינו יש ביום שישי ושלישי.
    אורלי, אוברולים ברור רק עם רגלית
  • סליחה - התכוונתי ל"ברכיות"
  • אהההההההההההההההההההההההההההההההה

ואני אמרתי...מוזר-תבואי מנתניה לרמלה לשוק?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה