סקר: איך הכרתן את הבעל....? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • [/url
33 תגובות
עמוד 1
  • בפייסבוק
  • היינו באותה כיתה...

• בפיצריה.... [/url
  • אסתי, את טיפוס סקרן במיוחד
  • אמא שלי היתה עושה לו בייביסיטר כשהוא היה תינוק.
    אמא שלו שידכה בין ההורים שלי!
    תמיד ההורים היו בקשר ואני ידעתי על קיומו אבל בגלל הפרש השנים (8.5 שנות הפרש)לא ממש היתה תקשורת ביננו (האמת אני היתי בטוחה שהוא מה זה סנובבבב).
    כשהיתי בת 19 באחד מהפיקניקים של ה"חבריה" שכל החבורה מליטה עושים פעם בשנה הוא התחיל איתי. ומשם היסטוריה.

וזה התקציר של התקציר!
    נראה מי עולה עלי בסיפור
    [

• יופי עכשיו נזכרתי שזה גם יום השנה שלנו חוגגים שנתיים...

ואני כולי התלהבתי מעצמי מה הוא יארגן לי ליום הולדת שבוע הבא ועכשיו גם אני צריכה לעשות משהו... נו, יופי...
  • באבי לא קוראים לי אסתי.

זה ראשי תיבות של השם שלי והמשפחה.

קוראים לי שלי.

וסתם סקרים נחמדים.... :)

[/url
  • שלי תוסיפי את השם שלך בחתימה ביחד עם סרגל ההריון ככה לא יתבלבלו
    [

• דרך מעריב לנוער..התכתבנו איזה שנה ואז נפגשנו והשאר הסטוריה... (לפני 10 שנים)
    [center]
  • וואי...סיפור ארוך! חחח
    הוא הכיר אותי עוד לפני שאני הכרתי אותו - הוא עובד עם אבא שלי,
    הם מכירים שנים. פעם אחת באתי עם אבא שלי לעבודה והוא ראה אותי...
    התחיל לשגע את אבא שלי אחרי זה, כל הזמן שאל עליי ורצה להכיר אותי. אבא שלי
    כמובן היה בעד - הוא מת עליו! ואני כל פעם הייתי אומרת לאבא שלי שאני לא
    מעוניינת א. בגלל שתמיד היה לי חבר ב.שאני בכלל לא יודעת אפילו איך הוא נראה...
    בקיצור עברו להם 4 ומשהו שנים, בדיוק נפרדתי מחבר שגרתי איתו
    שנתיים, שוב יצא לי לנסוע עם אבא שלי לעבודה שלו ואז ראיתי אותו

• אבל אני רוצה חתימה יפה ולא סתם... חחחחחחחחח

[/url
  • בצבא

• שלי הכל ברוח טובה
  • כתבתי פה מגילה ארוכה וזה לא נתן לי לפרסם...
    יש כנראה בעיה עם האינטרנט של העבודה.

בבית אני אספר [/url
  • אני הכרתי את בעלי דרך חבר טוב שלו ( שהוא היה ידיד טוב שלי)

• את ממש בקטע של הסקרים היום, אה?
  • דוד שלי היה המורה שלו ומאז הקשר שלהם היה טוב...
    עד שיום אחד דוד שלי פנה להורים שלי בטענה שיש לו בחור טוב ומיוחד שהוא ממליץ עליו בחום שיכול להיות בדיוק בראש שלי ומתאים לאישיות שתמיד רציתי וחפשתי.
    נפגשנו...
    ואחרי חצי שנה חתונה!
  • אנחנו הכרנו בסופר..
    [/center]
    ]
  • אנחנו הכרנו בעבודה
  • אז ככה .................אצלנו זה היה ממש גורל

יצאתי עם חברות לרקוד והכרתי אותו שם במועדון ריקודים הוא היה חתיךךךךךךךך אשששששששששששששששששש, מהסוג שכל הבנות נמרחות עליו חחחחחח
  • אני הכרתי אותו בקיוסק הייתי חיילת
    עצרתי לקנות סיגריות (אז הייתי מעשנת..)
    הוא התחיל איתי... עבד קשה...
    הכרנו ב 8/2001 התחתנו ב 12/2007 ומשם היסטוריה
  • הכרנו בעבודה, הוא היה החונך שלי
  • הכרנו באתר הכרויות באינטרנט

• הכרתי את בעלי דרך האקס שלי שהיה חבר שלו

• היה לי ידיד שעבד בפיצריה.... ואני ידועה כאחת שאוהבת פיצות פשוט חוללללה על זה....

והייתי מבלה שם הרבה בפיצריה... בעלי היה השליח של המקום אבל אף פעם לא שמתי לב אליו...

בזמנו היה לי חבר... והוא בדיוק יצא מקשר של 6 שנים...

יום שישי אחד יצאתי לאיזה פאב עם החבר והחברה הכי טובה שלי.... הוא ראה אותי ואמר לי שלום אבל בגלל שהיה לי חבר שידכתי לו את החברה הכי טובה שלי....

הוא לא רצה אותה היא הייתה מאוהבת בו היה בניהם קטע וזה נגמר בניהם.

במקושרים (למי שמכיר) ראיתי אותו רשום ושלחתי לו שלום ומה קורה ופה ושם...
    התחברנו והוא היה הידיד הכי טוב שלי ותמיד רמז לי דברים אבל הייתי תמימה מכדי להבין מה הוא רוצה חח

ואז כעבור זמן מה עשיתי ניתוח לא קל.... והוא היה בא לבקר אותי פינק אותי במתנות ותמיד מתקשר ואומר ומבקש שאני אחזור הביתה...

ומשם הכל היסטוריה....
    Shelly
    [/url
  • באתר הכרויות :אטרף ...
  • שידוך

• אחרי ראיון עבודה בהדרכת מחשבים שהתקבלתי, שלחו אותי לראות עובד מצטיין של אותה החברה וזה היה הוא....
    ומי בכלל חיפש חבר?!?!? בדיוק נפרדתי מקשר של 3 שנים...
    אגב- חשבתי שהוא הומו בהתחלה... מסתבר שלא....

• החברה הכי טובה שלי יצאה המון שנים עם החבר הכי טוב שלו ... כל השנים לשנינו היו בני זוג שונים .
    היתה תקופה ששנינו היינו רווקים ואז יצאנו ממש במקרה לבילוי משותף עם החברים שלנו ...ואז הוא נדלק עליי

• יצאתי עם חברה למועדון למסיבה של רוק ישראלי בתל אביב, לקראת סוף הערב ברחתי לקומה השנייה של המועדון מבחור שהתחיל איתי שלא בא לי טוב. הגעתי לקומה השנייה לחברה שלי שחיכתה לי בספות, והיא, מתעלמת מהנטישה שלה (חשבה שאני מעוניינת בקריפי ההוא מלמטה) שאלה אותי מי שר את "hello" (בלאקפילד), לא זכרתי את השם, אז היא שאלה את הבחור הראשון שעבר לידנו בדיוק. זה היה החבר של בעלי. הוא שאל את בעלי והוא (כמובן

• בצבא, לפני 9 שנים... בקורס צניחה!!!

שנינו קיבלנו צ'ופר מהמ"פ (כל אחד בנפרד כן?). היינו בקורס משהו כמו 6 בנות ו300 בנים...

• הכרתי את בעלי באתר אינטרנט סגנון פייסבוק.
    הייתי אחרי פרידה מאוד קשה מהאקס, חודש הוא ניסה לשכנע אותי להפגש עד שנשברתי.
    באתי לדייט עם טרינינג, כי ממש לא הייתי מעוניינת. העברנו לילה שלם בשיחה על הספסל מתחת לבית שלי ומאז 5.5 שנים אנחנחו ביחד.

• התכתבנו בצאט של נענע
    שישה ימים אחרי עברתי לגור איתו אצל ההורים שלו
    חודשיים וחצי אחרי ההיכרות גילינו את ההיריון של שמואל.אחרישישה חחדשי היכרות נישאנו בחודש החמישי להיריון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה