סיפור הלידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז קבלו את סיפור הלידה של התינוקי החדש...
    את ההתחלה אתם כבר מכירות, יום רביעי הלכתי לרופא, ממנו למיון והחזירו אותנו הביתה עם פתיחה של 2.
    כל יום חמישי היו לי צירים אבל ממש לא סדירים וגם לא ממש כואבים, בסביבות 21:00 החלטנו שמספיק ונצא לכיוון בית החולים, התקשרנו לחמותי, גיסי היגיע לשמור על הילדים, אבל אז הצירים התרחקו והחלטנו שחבל לנסוע שוב ויחזירו אותנו שוב.
    ב- 23:00 הלכתי לישון, לא הצלחתי להירדם, אחרי שכל ציר "העיר" אותי, החלטתי ב-1:00 לפנות בוקר שמספיק, ולא איכפת לי שיחזירו אותי אבל חייבים לנסוע.
    חמותי באה לשמור על הילדים, אספנו את אחותי ונסענו.
    במיון עשו לי מוניטור, יש צירים, ואני כבר בפתיחה 4!!! איזה כייף, קיבלתי חלוק והכניסו אותנו ב- 2:15 לחדר לידה.
    חיברו אותי למוניטור ואחרי שראו שהכל תקין אז הפסיקו אותו, והביאו לי כדור לחדר, ישבתי עליו, עשיתי תרגילים והצירים התחילו להיות יותר כואבים.
    בודקים פתיחה, כבר 5, המשכתי להסתובב והצירים כבר היו צפופים יותר וכואבים יותר, שוב בודקים פתיחה, אני כבר בשבע.
    מחברים אותי עוד פעם למוניטור, ואז הצירים כבר היו ממש כואבים, והשכיבה על הגב לא ממש שיפרה את ההרגשה, בסביבות 6:00 אני כבר מרגישה שאני עומדת להתפוצץ, ההרגשה של צירי לחץ, בודקים פתיחה וכבר 8, אחרי כמה דקות אני אומרת למיילדת שאני מרגישה ממש צורך ללחוץ, היא שוב בודקת, פתיחה תשע וחצי, התחלנו ללחוץ, ואחרי שלוש לחיצות הגיע לעולם הבן המתוק, בשעה 6:35.
    הערכת משקל שבוע שעבר 2.900 ק"ג, משקל בזמן הלידה 3.784 ק"ג, כמעט ואין הבדל.
    ישר שמו אותו על הבטן שלי, מרגש כמו בפעם הראשונה, ניסיתי להניק אבל הוא עוד לא הבין מה צריך לעשות, אבל הוא ילמד.

אז ב"ה הלידה הייתה ממש מהירה, טבעית לגמרי, בלי חתכים ובלי תפרים!!!

כבר חזרנו הביתה ובעזרת ה' יום שישי ברית!
    רותי
21 תגובות
עמוד 1

• וואו איזה סיפור!!!
    שיהיה המון מזל טוב
  • נשמע שהיה ממש טוב, איזה יופי.
    מזל טוב

• רותי מזל - טוב
  • מזל טוב

• איזה סיפור לידה מקסים

מזל טוב להולדת הנסיך
  • איך נשים יולדות בלי אפידורל??? רק אני שפן???
    היה לי כואב יחד איתך כל הסיפור
  • מזל טוב!!
  • מזל טוב!
    תגדלו אותו בנחת.בריאות ושמחה
  • תודה בנות, ולא, באמת התכוונתי שהערכת משקל הייתה 2.900 ק"ג, זה מה שהרופא שלי אמר שבוע לפני הלידה, שהתינוק הזה יהיה הכי קטן משלושתם!!! והוא קצת טעה!!!

רותי
  • אה כי כתבת כמעט ואין הבדל אבל זה כמעט קילו הבדל
  • יאאא איזה סיפור לידה מרגש!
    מזל טוב
  • מרגששש... מזל טוב!!!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• איזה סיפור מרגש
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• איזה כיף לקרוא סיפור לידה כזה!!!!!
    המון המון מזל טוב!!! תגדלו אותו בנחת

• מזל טוב
  • ווואייייי איזה סיפור לידה מדהים!!!!!!! הלוואי עליי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • מזל טוב תגדלו אותו בנחת
  • והאוווווו
    איזו לידה
  • יוווווווו את תותחית !!!!!!!
    מרגש לאללה