היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם כל כני מראש מתנצלת על התיאור... נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
9 תגובות
עמוד 1
הכי טוב ללכת למוקד או מיון בשביל השקט במיוחד שיש לך צירים או שכנראה התאמצת יותר מידי תרגישי טוב ולכי לבדוק
לכי להבדק מאמי שתהיי רגועה
זה בדיוק מה שקרה לי
דחוף למיון!!!!!
גם אני תומכת בללכת לבדוק...
להיבדק!!! ועכשיווווו!!!! התשובות שלנו זה לא הכתובת!!!!
נשמע כמו הכאבים של התקצרות צוואר רחם/פתיחה.ככה גם אני הרגשתי שזה התחיל לי,ומרגישה בהליכה או במאמץ...תנוחי הרבה וכמובן תבדקי
תעדכני בבקשה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!