תוצאות פרופיל הורמונלי....עזרההההה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!!
    עשיתי בדיקת דם לפרופיל הורמנלי..ואלה התוצאות..אפשר בבקשה הסבר..אני לא מבינה מה זה אומר..מי שמבינה....
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
5 תגובות
עמוד 1
  • אביה יקרה בגוגל תכתבי עזרה בפיענוח בדיקה הורמונלית וזה נותן כמה לינקים להסברים וגם תלוי באיזה למחזור זה נעשה ,אני גם עשיתי בדיקה הורמונלית ב 8.3 והייתי ביום 4 למחזור וזה קצת שונה ממה שלי יצא .עדיף שתכתבי את שאלה בפורום רפואי
  • תקשיבי!!אני גם עשיתי ביום הרביעי למחזור!!התוצאות סומנו לי בצבע ירוק והערכים שונים מהערכים שבמאמרים..הבנתי שאם זה סומן בערוק זה אומר שזה תקין..אבל אני לא בטוחה..עשיתי את הבדיקת דם בקופח כללית..איפה את עשית????מה היו הערכים שלך??

ובע"ה נעשה ונצליח!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • אני גם עשיתי בקופת חולים,את אמת אני לא זוכרת את ערכים ,אבל בערך estradiol היה לי 142 , LH 7.10 , FSH 6.30 , PROLACTIN 145.3 TESTOSTERONE 1.20 DHEA SULPHATE 3.37 , TSH 1.31 . אבל חשוב לי להבהיר אצל כל אחת זה שונה אני מקווה שעזרתי קצת.
  • שלחתי הודעה לד"ר הדר..הוא אמר שזה תקין...וואי אני מה זה מקווה שזה נכון!!
    בבדיקה היה לך מן חצים ירוקים כאלה???היו שני מספרים בצדדים והתוצאה שלי היתה בין לבין..את חושבת שזה בסדר???
    ובע"ה נעשה ונצליח!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • כן אכן היהו קוים ירוקים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה