היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
בשעה טובה ובמזל טוב!!! שם מקסים!!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
נעים מאוד מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
איזה שם מקסים! מה שלומך? מה שלומו? איך יובל ושנהב מתמודדות עם כזה מן שי חדש?
איזה שם מדהים אני אוהבת את השם הזה
תגדלו אותו באושר ובנחת
שם מדהים
שם מקסים. תהנו ממנו המון המון המון תגדלו אותו בנחת שלווה והמון אהבה. [
שם מקסים! זה ראשי תיבות של הבנות או שיצא ככה?...
מזל טוב! שם מקסים!
איזה שם יפה
לייייייייייייייייייייייייייייייייק
איזה יופי של שם
מה שלומך ? איך הבנות מגיבות לשי החדש שקיבלו ?
העיקר שאתם אחרי הברית...
יום מקסים
מתוקי קטן..... אני כבר מתגעגעת *** *** ***
שם מקסים!!!! גם לי ישר עלה שזה הראשי תיבות של יובל ושנהב!! (אני אוהבת שהשמות של הילדים משתלבים יפה עם אותיות דומות) תגדלי את שי המתוק בנחת!!! המון אושר לכולכם
שי שם מקסים
שם יפה
מזל טוב, איך עברה הברית? זה מכוון ראשי תיבות של הבנות או במקרה יצא? לבן של בן דוד שלי קוראים שי כי להורים קוראים שלומית ויניב
שם מקסים ביותר!!! מזל טוב מותק, מקווה שהברית עברה בנינוחות
שם מקסים
מזל טוב לשי
שם מקסים
אני מאוד אוהבת את השם כל ה"שי" שאני מכירה ממש חתיכים
בשעה טובה המון נחת ואושר בריאות ואהבה
בהחלט שם יפה
אז ככה...
שמו שי וזה משני סיבות
1. שי זה = שנהב ויובל 2. מתנה שבאה אחרי 2 מתנות ניפלאות
הברית עברה לא קל ותודה לאל שזה מאחורינו
הבנות .... מקנאות אני לא אומרת שלא הן מחפשות צומי יותר מתמיד משתדלת לחלק את עצמי בן כולם ולזכור בן הייתר לטפל גם בגוף שלי שחלש בפני עצמו
תודה לכולכם
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
טוף נו.... העיקר שעבר בשלום, ויהיו מיליוני ימי נחת ואושר, לילות קלים והמון המון מזל טובים למשפ' המהממת...
תודה שמש
מזל טוב ממי!!!!!!!!!!!!!11 שם מקסים מקסים לאהבה הראשונה שלי קראו שי יש לי סנטימנטים לשם הזה
אה!! ובהמשך לתגובה הקודמת שלי במסגרת האהבה הראשונה שלי - מילאתי מחברת שלמה בגזרי עיתונים עם האותיות "שי" שגזרתי מהם... אם תרצי פעם... אז יש לי...