יש מקום לדאגה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוראל כבר בן 7.5 חודשים והוא עדין לא מתהפך מהגב לבטן
    אומנם הוא עושה ממש את כל הסיבוב אבל ההתהפכות עצמה מאוד קשה לו

הוא קצת זוחל אחורה ומרים את עצמו שהוא על הבטן וזז משנה תנוחות

אני קצת מודאגת הוא היה צריך כבר להתהפך

ועוד שאלה זה בסדר שהוא עדין לא מוציא שיניים - אין אפילו משהו באופק שמדבר על שיניים

12 תגובות
עמוד 1
  • כל ילד וקצב ההתפתחות שלו.
    לגבי השיניים אל דאגה יהיו לו כמו לאריה - כמה שיותר מאוחר יותר טוב.
    לגבי ההתהפכות - יש טווח שזה נחשב לנורמה (אנסה לחפש לך את הטבלה של הטווחים) בגדול כפי שציינתי כל ילד והקצב שלו. אם את מודאגת תשאלי את רופא הילדים שלך.
    [

• מאמי נהוראי היה בן 7 חודשים ביום שבת וגם הוא עדיין לא מתהפך
    הוא גם מגיע לתנוחה של כמעט... אבל לא משלים את ההתהפכות
    אם אני לא טועה טווח הנורמל הוא עד גיל 9 חודשים ככה שזה בסדר גמור!

ושיניים כנ"ל, אומנם לנהוראי יש כבר 2 אבל לבת דודה שלי למשל יצאו רק בגיל שנה וחודשיים!
    כל ילד בקצב שלו - זה משפט מפתח

• מאמי כל ילד והתפתחות שלו אני חושבת שאין מקום לדאגה...
    אומנך כדאי לפתח אותם ולגרות אבל לא להיות לחוצה
  • תודה בנות

• כמו שכבר אמרו לך, כל ילד וההתפתחות שלו ואני גם משערת שהעובדה שהוא לבוש בשכבות בגלל שהחורף עדיין לא נגמר, קצת מקשה עליו.
    אבל בלי שום קשר תעבדי איתו על זה, תשחקי איתו כשהוא על הריצפה ותגלגלי אותו בעדינות מצד לצד... וברגע שששכבות הבגדים יתחילו לרדת את תראי שהוא ילמד דברים חדשים מהר מאוד

• יסמין, למה לא לקחת אותו לפיזיותרפיה מהקופת חולים? זה חינם לתינוקות. את צודקת שאת רוצה לעזור לו להתהפך. לפעמים תינוק צריך רק פוש אחד קטן והכל מסתדר.

• קרן - לדעת כדי לקחת אותו??

אני מבקשת מהקופת חולים או מטיפת החלב?

• גם אצל הקטנות שלי אין סימני שיניים
    והן לא מתהפכות מהגב לבטן אבל אין מה לדאוג ילדי החורף מתפתחים לאט יותר עם כל השכבות. הן עושות סיבוב כמעט שלם אבל לא את הפוש האחרון.

• לגבי התהפכות אני לא יודעת נתונים מתי זה אמור להדאיג,תשאלי בטיפת חלב. לגבי שיניים, לבן שלי ביום הולדת שנה יצאו 2 שיניים יחד.

• אני לא יודעת ממי מבקשים הפניה לפיזיותרפיה. נראה לי שטיפת חלב לא נותנים בכלל הפניות.
    תקבעי תור לרופא/ת ילדים ותבקשי.
    אני חושבת שכדאי כי הם יעשו תרגילים וזה אפילו נחמד. זה לא יזיק בטוח.

• לגבי השיניים- אל תדאגי, עוד יהיו לו שיניים. ככל שיותר מאוחר יותר טוב....

לגבי ההתהפכות - לא למהר עם פיזיו. את אומרת שהוא עושה סיבוב כמעט עד הסוף וזוחל קצת אחורה זה מעולה. זה אומר שהוא ממש קרוב
    את צריכה לעשות לו תרגילים בבית... וגם תחפשי ביוטיוב תרגילים לעידוד התהפכות.

ואני יכולה לתת לת עצה שאם הוא ממש על הצד ומסובב את הראש תתני לו משחק כדי שהוא יושיט את היד ( שבאויר) ואז תמשכי קלות את הצעצוע( (כשהוא מחזיק) ותעזרי לו להתהפך!

• כתבתי הודעה כזאת ארוכה והיא לא התפרסמה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה