אני עצבנית!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן לא מבינות איזה גיס אידיוט יש לי (אח של בעלי)
    במשפחה של בעלי הם סה"כ 3 אחים .
    2 נשואים והקטן התארס לפני כמה שבועות ...
    האידיוט הקטן (המאורס) טרח לברר מתי אני צריכה ללדת כדי לסגור תאריך ובסוף סגר תאריך בדיוק כשאני צריכה ללדת
18 תגובות
עמוד 1
  • באסה - באמת חוסר התחשבות.
    מצד שני, אני התחתנתי כשגיסתי היתה בחודש שמיני (ואפילו לא חשבתי שעשיתי משהו רע)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • האמת שכשקובעים תאריך לא תמיד חושבים על הכל, אני התחתנתי כשאחות של בשן היתה בדיוק בתל"מ, הייתי צעירה ולא חשבתי על זה ולא אמרו לי כלום, בסוף היא ילדה שבועיים אחרי החתונה שלנו.
    אחותי התחתנה בדיוק שבועיים אחרי שניצן נולדה.
    אחי התחתן כשאחותי היתה בחודש תשיעי.

לא תמיד שמים לב להכל, אל תקחי ללב...
  • תשמעו הם משפחה קטנה ... והם שאלו אותי לפני .
    את שני הבנים ילדתי שבוע אחרי , והתאריך שהם קבעו זה בדיוק שבוע אחרי ואם אני אלד בתאריך אז זה אומר שהברית שלנו-ב"ה יכול לצאת גם באותו יום של החתונה ...

בעיני הוא סתם אידיוט . אז למה הוא שאל אותי ???

• גיסתי רותחת עליו כי היא חושבת על ההוצאה הכלכלית שלהם ...
    חינה , חתונה , ברית , בגדים וזה יוצא כמה ימים לפני ראש השנה
  • ניחא אם הוא לא חשב על זה...אבל הוא שאל לפני , אז באמת יצא אידיוט

• אוי... הם באמת דפוקים אם שאלו אותך ולא התחשבו....
    מצד שני אולי הם חשבו שהתל"מ הוא התאריך המדויק?
  • הוא ממש אדיוט
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • איזה אידיוט
  • חמותי קצת אהבלה בעצמה היא בטוח לא הפנימה את זה אני צריכה להסביר לה במילים פשוטות...
    הם סגרו כבר עם האולם ...
    לא כ"כ אכפת לי לפספס את החתונה שלהם אבל אני חושבת על הבנים שלי ... מי יארגן , ילביש ... איך הם ילכו בלעדיי
  • אני ממ שמבינה את העצבים שלך.
    גיסתי התחתנה לפני 3 חודשים. הייתי בשבוע 38+ יומיים לפני מבחן ממשלתי

• ליטוש .. אין המשפחה שלהם תמיד בעייתית ... באמת חוצפה שאין תמונות , ממש מעליב!
    גם אחותי ב"ה מתחתנת . היא חשבה גם על ספט' וברגע שהיא גילתה שאני בהריון היא אמרה שהיא דוחה לסוף אוק'
  • מה אני יגיד לך יש אנשים שלא חושבים וצריך לחשוב בישבילם
    באמת מעצבן

תגידי לבעלך שינער אותו קצת
  • ממי!
    אני הייתי בצד השני...
    קבענו חתונה לתל"מ של אחותי פחות או יותר.. אבל בזמנו לא חשבתי על זה פשוט.
    אמא שלי התקשרה אלי ואמרה שהיא חלמה בלילה שהיא צריכה לרוץ בין ברית לחתונה... ושיכנעה אותנו לדחות!! לקיץ!! (2006- היתה מלחמה בקיץ)
    בקיצור דחינו ובאמת ביום שהיינו אמורים להתחתן בו - הייתה ברית לאחיין שלי
  • יכול להיות שלא היה תאריך אחר פנוי בחודש/חודשיים שהם רצו?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• שמגיע המזל לא צריך לדחות אותו, אל תקחי ללב לכי תדעי אולי בכל זאת הכל יסתדר לטובה
  • זה באמת מעצבן...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אוי איזה בעסה!!
    למרות שבאמת אני בטוחה שהיו להם שיקולים אחרים והם בטח לא יכלו להתחשב רק בך...

אחותי הקטנה התחתנה 5 שבועות אחרי הלידה של ניצן..
    בכל ה5 /שבועות האלה ניצן היה מאושפז לסרוגין בבית חולים.. - ואני כמובן צמודה אליו..
    לכבוד החתונה שיחררו אותו מהבית חולים ללילה- חמותי באה לשמור עליו ואני הלכתי לחתונה
    יש לי אולי תמונה אחת מהחתונה- וגם זה לטובה כי בכלל לא היה לי מה ללבוש והייתי נראית כמו סמרטוט בכיין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה