שיתופים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות. בזמן האחרון לא ממש יוצא לי להכנס לפה, מעסיקים אותי כל היום.

7 תגובות
עמוד 1
  • אני בעד לעוד ילד - עם ילדים מתוקים כמו שלך555555 הייתי מביאה קבוצות כדורגל

• אויש נשמע מוכר.
    כשבעלול נשאר עם הילדים לבד (אני היתי בישיבות בעבודה עד הערב) מה שהוא הכין להם לאכול זה ...........................................
    פתי בר ובקבוק עם מים!!!
    והוא התקשר אלי כל 15 דקות שאל מתי אני חוזרת.

[

• קודם כל תרגישי טוב, האלרגיות האלה זה משהו, נראה לי שביומיים האחרונים היה משהו באויר כי גם אני התמוטטתי (אני אלרגית לקרדית האבק)
  • תרגישי טוב מאמי
    אני באמת מאמינה שילד צריך להגיע לתוך בית מסודר, ולא לתוך בית מעורער

• ויקי, בעלי מת לעוד ילדים אבל אני כמוך - הלידה שיבשה לנו את הזוגיות, פחות קל לנו כזוג ולא מרגיש לי נכון לטלטל את הזוגיות שלנו עם עוד ילד/ה עד שאני ארגיש בטוחה בנישואים שלי. זה לא שאני שוקלת להתגרש, אבל כרגע אני לא בטוחה שאני רואה את עצמי עם עוד פחות זוגיות משיש לנו היום.

• חמסוס על המתוקים שלך- איזה גיל זה ברור שהם יעסיקו אותך כלח היום!

איזה כיף זה לקנות להם הא? גם אני בדיוק קניתי קצת לתמרי...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה