אוף בנות אני לא יודעת מה לעשות שרון שמש תכנסי גם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוברת על תהילה תקופה ממש לא טובה רגשית!
    היא כל הזמן בחרדות, מפחדת ללכת לבד לשירותים או להשאר בחדר בלעדיי
    רוצה אותי צמודה אליה כל הזמן! היא כל הזמן מתלוננת שכואבות לה הרגליים וקר לה כדי שאני ירים אותה או יחבק..יש לה התפרצויות זעם, לפעמים היא הכי מקסימה ולפעמים היא מתעלמת ממני וממה שאני מבקשת או אומרת, מתחצפת, אפילו העיזה להרים עלי יד!
    קשה לה רגשית...אתמול היא אמרה לי שאבא שלה הפסיק לאהוב אותה ובגלל זה מצאתי לה את חנן שיהיה אבא שלה,
    היא אומרת שהיא אוהבת את חנן יותר מאשר את הביולוגי,
    היא מראה לו חום ואהבה ומצירת לו לבבות וקוראת לו אבא כשהיא מדברת עליו עם אחרים
    ויש ימים שהיא קמה הפוכה ובקושי אומרת לו בוקר טוב, הגענו למסקנה שהיא מחפשת ממנו תשומת לב מחנן כשהיא מתעלמת ממנו והחלטנו לתת לה יותר תשומת לב ממנו..
    זה נראה שהיא מקנאה בו לפעמים כשאני אומרת לו מילות אהבה היא מבקשת גם או כששמתי תמונה שלנו ברקע היא שאלה איפה היא..
    למרות שאני מביאה לה המון המון המון אהבה ותשומת לב,
    אני עושה הכל שיהיה לה טוב ושתהיה מאושרת וגם חנן..
    ביומולדת בגן שלה הוא השתולל איתה והרים והוא מגיע לכל המסיבות שלה..
    גם כשאני איתה לבד היא פשוט לא משחררת אותי!
    לשבת לראות סרט בחדר היא לא מוכנה לבד ובוכה שהיא מפחדת או לא מרגישה טוב..
    ועם כל זה אני אמורה לצאת לסופ״ש עם בעלי ולהשאיר אותה עם אמא שלי 

9 תגובות
עמוד 1

• מסכימה עם ענבר
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תהילה מעולם לא איבדה אבא אהוב!!!!
    הוא מעולם לא היה שם בשבילה נפרדנו כשהיא הייתה בת שנה וקצת וגם לפני זה הוא בקושי התקרב אליה.
    אחרי הגירושים הוא נעלם לשנה וחזר לכמה חודשים שהיו סיוט בשבילה כי היא לא רצתה ללכת איתו אף פעם עכשיו הוא שוב נעלם ומדבר איתה בטלפון מידי פעם!
    אני חושבת שזה קשור להריון ולפחדים שלה ממפלצות ורעידות אדמה ובין היתר היא מחפשת הרבה תשומת לב מחנן בגלל שהיא מקנאה בתשומת לב שהוא נותן לבנות שלו כשהם אצלנו,

• לא ידעתע שיש לו עוד בנות ובאמת חשבתי שאביה היה יותר נוכח, בכל מקרה אביה הביולוגי הוא אביה הביולוגי וחסך של אבא אצל ילדה תמיד יהיה וקנאה גם תהיה, אתם משפחה מוגדרים כמשפחה מורכבת, ילדים מכל צד ועוד ילד משותף אני בהחלט חושבת שיש כאן מקום לעזרה מקצועית ספציפית עבורכם ועבורה.

• איך היא עם אימא שלך ?
    היא מתנהגת כרגיל או אחרת.?
    ניסית לדבר איתה על הסופ"ש ? מה דעתה ?

• וואיי, יפית, לא פשוט המצב הזה....לא ידעתי שיש לו עוד בנות...בטח שהיא תקנא לו, עד שיש לה אבא שאוהב אותה היא צריכה לחלוק אותו...היתה לה בעיה עם דמות אב מאז שנולדה וכנראה שזה השפיע עליה מאד נפשית, ככל שהגיל צעיר יותר - ההשפעה הרגשית עצומה ועמוקה יותר..

אני חוזרת ומסכימה עם ענבר - דרושה עין מקצועית טיפולית, אולי טיפול רגשי שיעזור לה לצאת מהפחדים שלה ולהשתחרר, לתת אמון באחרים ובסביבה שלה, ללמוד שהסביבה שלה בטוחה - נראה שהיא בחרדה מתמדת על הקיום שלה, על המשפחה שלה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • יפית,
    לא ביקשת את המייל שלי כדי לכתוב לי אישית?
    אם היית עושה זאת, היה לי גם קל יותר לענות לך באופן יותר מכוון.

תראי, כל משפט שלך צועק את זה שתהילה זקוקה לעזרה - וכמה שיותר מוקדם כך ייטב.
    הקשר להיריונך ולפחדיה ממפלצות ומרעידות אדמה הוא קשר "מדרגה שניה". ז"א: משהו בעולמה הפנימי מעורער ברמה כזו, שכלפי חוץ זה מתבטא בחרדות שכבר פוגעות בתפקוד היומיומי שלה.
    לא הייתי מקלה ראש בזה.
    מילה אחרונה: את כמובן תעשי מה שאת חושבת לנכון וכנכון ביותר עבורך.
    עם זאת, אני חושבת שכדאי שתקחי בחשבון ש"היעלמות" שלך ושל חנן עכשיו ולא משנה שזה לזמן קצר - יכולה/עלולה לגרום לנסיגה נוספת אצלה.
    קחי את זה בחשבון.
    ועצה: המצב הזה לא יעלם לבד. בשביל לפתור את זה, על כולכם לקבל עזרה מקצועית.
    שרון.
  • זה יותר מידי מורכב... מצד אחד 2 בנות מדהימות שיש להם אבא מסור שרואה אותם באופן קבוע נותן ומפנק אבל לא חי איתם וקשה להם ובנוסף ההריון גם גורם להם לקנאה וחששות
    מצד שני תהילה שאין לה אבא וחנן מעניק לה הרבה יותר חומרי מאשר לבנות שלו כי הוא חי איתה מצד שני הלב שלו שם עם הבנות שגם ככה מראות סימני מצוקה במקום שבו הן נימצאות ואני לא ירחיב פה על זה.
    הם מקנאות שהוא מגדל את תהילה והיא מקנאה שהוא נותן להם המון תשומת לב בסופי שבוע
    וכולן מקנאות בקטנציק

• אלו החיים שלכם, אלו ההחלטות שעשיתם.
    בחרתם להקים משפחה חדשה כאשר לכל אחד מכם הייתה משפחה קודמת - בן/בת זוג, וילדים.
    בחרתם להכנס להיריון.
    בחרתם לבנות את המשפחה החדשה.
    כל אלו הן בחירות טובות ומתאימות.
    אבל יש להן מחיר.
    לא פשוט להקים משפחה המורכבת על מה שהשאירה המשפחה הקודמת.
    זה לעולם לא פשוט, וכשיש ילדים קטנים מעורבים - זה לא פשוט שבעתיים.
    אם אתם שלמים עם החלטותיכם - זה יהיה קל יותר להתמודדות.
    מה שבטוח - ליווי מקצועי רק יעשה את זה קל יותר.
    שמחה לשמוע שפנית לפסיכולוגית ואתם מתחילים טיפול.
    בהצלחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה