בנות שעברו הפלה טבעית... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מצטערת מראש, בקשר לדימומים...

ביומיים האחרונים הם פחתו אבל עדיין מדי פעם יש כרישי דם, האם זה נורמלי?
    האם כרישי הדם הם תופעה לנקיון הרחם או שזה מעיד על משהו חריג?

האם עדיף לחכות כמה וסתות לפני?
    והאם אתן מכירות אופציה לחיזוק הרחם לאחר מכן?

17 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שאני יודעת זה תקין שיש כישרי דם אבל את צריכה ללכת לעשות אולטרסאונד אצל הרופא נשים כדי שיראה שהכל תקין...

לגבי חיזוק הרחם - הזמן מחזק את הרחם הכי טוב... כל וסת מחזקת את הרחם
    את ילדת לפני כחצי שנה הגוף שלך עוד לא התאושש מהטראומה... זה לוקח כשנה שנתיים... אחרי היריון ולידה...
  • סליחה שכחתי לציין שמחר יש לי על הבוקר תור לאולטרה סאונד
    רציתי לדעת רק לשקט הנפשי בנתיים...

• כרישי הדם זה שאריות מההריון... מחכים למחזור הראשון כדי שהכל יצא עם המחזור ואחריו עושים אולטרסאונד כדי לבדוק שהרחם נקי,
    מומלץ לחכות 3 חודשים שהרחם יתחזק ויהיה מוכן להריון חדש, בדרך כלל אחרי הפלה נקלטים מהר, אני מכירה כמה בנות שנקלטו ישר אחרי הווסת הראשונה וברוך ה׳ הכל תקין, אני בכל אופן חיכיתי...

• זה תקין כמו אחרי לידה, הרחם מתנקה...

צריך לעשות אולטרסאונד לכל מקרה! שיהיה המונים של הצלחה!!!
  • מאמי תרגישי טוב

• רגע, אז זה לא המחזור עכשיו? הכל מתחבר לי אוף.
    אני חייבת לדעת איך זה הולך... אני אמורה לקבל כרגיל חודש אח"כ? או מוקדם יותר?

ואיך לחכות 3 חודשים? עם אמצעי מניעה?
    אני לא לוקחת בכלל, לקחתי חודשיים אחרי החתונה והן דפקו לי את הגוף, לקח לי יותר משנה להיקלט. אני מפחדת מזה. מעדיפה כמה שפחות התערבות רפואית כבר אמרתי?

• היי מותק, קודם כל שולחת לך מלא חיבוקים!

בתור מישהי שעברה הפלה טבעית, אני יודעת עד כמה זה כואב
  • עכשיו זה לא המחזור. את אמורה לקבל עוד כמה שבועות מחזור כרגיל (הוא יכול להיות טיפה יותר ארוך/יותר קצר מבדרך כלל)

לנו הרופא אמר בשום אופן לא לקחת גלולות אלא להשתמש בקונדומים בזמן הזה..

• בקונדומים אנחנו לא משתמשים מטעמי דת, אין לי הרבה אופציות אני מבינה... חוץ מלדלג על יום הביוץ.

יו אני בשוק (תכלס הכנסתי לי לראש שאני במחזור ולא עברתי שום הפלה)
    מה זאת אומרת כמה שבועות? עוד חודש כרגיל?
    גם ככה הוא נמשך לי שבוע מהלידה....

סמיילי נואש היה מקבל פה קרדיט עכשיו.

• קראת לסמיילי?!?!?!

תופעה של קרישים היא תופעה ידועה ונרמלית אחרי הפלה, כמובן שכמו שנאמר צריך לעקוב ולראות שהכל יצא ע״י אולטרסאונד ו/או בטא.
    כעקרון המחזור הוא בעצם קריסה של רירית הרחם כשאין השרשה של הריון, הדימום שאת חווה עכשיו הוא אותה רירית בתוספת רקמת ההריון שנפלה. אז במילים אחרות זה סוג של מחזור אבל עם רקמת הריון, לכן המחזור הבא אמור להגיע בעוד 4 שבועות (כמובן שיכול להשתנות לפי איזון הורמונלי).
    אחרי המחזור הבא צריך לעשות אולטרסאונד ולראות שהכל נקי וניתן להתחיל לנסות שוב, השמרנים יותר יגידו שכדאי לחכות 3 מחזורים.

אמממ... אני מקוה שעניתי לכל השאלות שלך ואם יש עוד את יודעת איפה למצוא אותי

אני אוהבת אותך
  • אפשר להיכנס להריון גם לא ביום הביוץ. לא שווה את הסיכון. לפחות שבעלך יגמור בחוץ. זה "מותר"?

• קרן, גם זה "אסור"

• אם הרופא ימליץ לחכות חודש ולא שלושה, אולי יהיה שווה לחכות עד אחרי המחזור הבא ולא לשכב?
  • חחחח את רוצה שבעלול יהרגני? גם ככה יוצא לנו פעם בחודש בגלל העומס שיש לי
    אז בכלל לא?!?!
    האמת שהרופאה הפתיעה אותי... אכתוב בעדכון בשירשור שפתחתי

• יפה שלי, אם תעשו שאלת רב ותסבירו שהרופא נתן הוראה ושזה מה שיחזק את הרחם אחרת יש סיכון חלילה להקלט להריון חלש הוא יאשר להשתמש באמצעי מניעה!

• אני יודעת נשמה, הרב אכן כמר לי לחכות קצת
    שאלתי גם את הרופאה... תקראי מה היא אמרה בעידכון

• בכל עינייני הדת לא יודעת לענות לך ....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה