בנות רציתי להודות לכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • על כל החיזוקים העידוד ההתעניינות והאיכפתיות.
    קצת קשה לי ועצוב לי כל עניין החזרה לעבודה.
    כל כך רציתי למצוא הפעם עבודה במשהו שבאמת יעניין ויאתגר אותי ויתן לי סיפוק ולצערי שוב אני מסתפקת בעבודה של "אין ברירה".
    אני כמובן ממשיכה לחפש תוך כדי ואומרת תודה לאל שעזר לי למצוא עבודה כל כך מהר בעוד שיש אנשים שתקופות ארוכות מובטלים ללא פרנסה.

סהכ היום השני בעבודה היה מהנה יותר. יש שם אנשים מקסימים, האווירה מאוד נעימה ורגועה.
    יש פול עבודה ואין רגע של שקט.
    ואפילו קיבלתי היום מחמאות על קצב הלמידה שלי (אני עושה שם דברים שמישהי שהיתה שם חודש לא קלטה) - אז אין ספק שזה מעודד.
    לפי שיחת טלפון ששמעתי הבחורה שבחופשת לידה מתכוונת לחזור בעוד 4 חודשים - מה שאומר שבתחילת ספטמבר אהיה שוב בבית ואולי אז כן אמצא תינוק לשמור עליו

8 תגובות
עמוד 1
  • הי בובה

• ממוש לא יצא לי להיכנס כמה ימים .....
    אני מאוד שמחה בשבילך ובטוחה שזה הצעד הנכון תראי שאת תהני.....
    אוהבת

• דבר ראשון, אני בטוחה שככל שיעברו הימים, תוכיחי להם שהדבר הטוב ביותר שהם יכולים לעשות לעצמם הוא להשאיר אותך איתם

• אפילו שהעבודה הזאת היא מחוסר ברירה כפי שתיארת, שמחה לשמוע שנהנית שם ושהאוירה טובה, לפעמים זה חשוב יותר מכל תפקיד חלומי - האוירה והאנשים שעובדים איתך
  • תאמיני לי שגם שמגיעים למקום נחשב שזו הצלחה להגיע אליו
    המציאות היא לא תמיד כמו מה שמצפים לה...
    ככה שלא בהכרח היה לך טוב יוצר במקום אחר.
    מה שחשוב שטוב לך, יש צוות נחמד ואפשר ללמוד ולהתפתח - לכי תדעי מה ילד יום.
  • ולגבי נעם. עוול??? אני חושבת שזה דבר מצויין שאת יכולה לתת לו
    באיזה אזור את מחפשת? אני יכולה לשאול אמהות אצלנו בבית ספר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה