אז עכשיו - סיפור כועס :( ארוך מאוד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יחד עם השעשוע של הסקר (שלא כל-כך עונים לי עליו גם כן!
6 תגובות
עמוד 1
  • לא מבינה למה את מתווכחת עם הבוס בכלל?
    תגידי לו שיש לך תפקיד מסויים ומה שמסביב לא מתפקידך וזה הרעת תנאים!
    הוא לא יכול לפטר אותך בהריון אז תנצלי את זה!
    דבר שני איך השגת פסיכולוגית חינם???

• מאמי קודם כל קבלי

• היי אנגל,
    העניין הוא שבגלל שזה לא מקום עבודה רגיל וסטנדרתי גם הגישה לעבודה שם שונה - כולם עושים הכל יחד והכל לטובת המטרה וכדומה. לכן להתחיל להגדיר דברים ולהגיד "כן" ו"לא" לא מקובל שם. בגלל זה אני שם - בגלל שזה שונה ממקום עבודה רגיל.
    ודרך אגב אם הוא יקבל אישור מיוחד הוא כן יפטר אותי גם בהריון, ויש לא מעט מקרים כאלה. ולמה לי לריב? זה יגרום לי למתח, לעצבים, יפעילו עליי לחץ שם, שיחות, וועדות ומה לא, ולא בא לי להתבשל בזה :(
    ופסיכולוגית בחינם יש מטעם משרד הבריאות, לפי אזורים, לשנה אחת בשבל אמנם.
    יש שיחה עם פסיכיאטר קודם, סוג של וועדה בה בודקים מה הצורך שלך, ואז את מחכה לטלפון, וזה יכול לקחת גם חצי שנה בגלל שאת בתור. אבל אחר כך את מקבלת אוזן קשבת לשנה :)

• אני חושבת שהיות והחלטת בינך לבין עצמך שאת לא חוזרת לעבוד שם אחרי הלידה, אין לך מה להפסיד אם תנסי לעמוד על שלך ולסרב למה שלא נראה לך.
    זה לא חייב להיאמר בטונים גבוהים, אפשר לעמוד על שלך גם בצורה רגועה ופשוט להסביר למה את לא יכולה לעשות משהו שמבקשים ממך.
    קשה לי להאמין שינסו לפטר אותך רק בגלל זה ושבכלל יקבלו אישור מיוחד לכך. גם כדי לקבל אישור מיוחד לפיטורים צריכה להיות עילה מוצדקת.

בכל מקרה לא משנה כמה מעיק לך בעבודה, קחי לך כמה רגעים להרגע, לנשום עמוק, לחשוב קודם כל אך ורק על עצמך ועל העובר שגדל בתוכך ולהפנים שזו רק עבודה ושאת לא לוקחת אותה איתך הביתה!
  • בנות - תודה על התגובות, זה מאוד חשוב לי, אבל תבינו שנראה לי שקצת מאוחר מדי - אני כבר הסכמתי לדבר או שניים, ואוכלת את עצמי בגלל זה. ועוד פעם - אני לא אצליח לדבר בטונים לא גבוהים, כי הצטבר אצלי כל-כך הרבה שזה יהפוף לריב מכוער :(

• אה, ועוד משהו - בגלל שקשה לי להתבטא לוקח לי זמן עד שאני מצליחה להגיד משהו שבאמת רציתי...
    אני עשיתי הרבה מהדברים שאני עושה עד היום, אבל פשוט נמאס לי מזה לגמרי, אני לא מקבלת שום הערכה, שום תוספת בשכר על דברים נוספים וכולם חושבים שככה זה צריך להיות.
    תנאי העבודה שלי הם 75% משרה, התפקיד המרכזי אמור להיות 50% לפחות, למרות שמי שהייתה לפניי עשתה אותו ב-60%. אז בגלל שנכנסתי להריון השאירו אותי ב-75% מן הסתם אבל עכשיו רוכבים על זה...
    ואני הולכת לעצור את זה. ככה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה