היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי בנות,אני די חדשה פה קודם הייתי באובדן הריון והיום אני אשמח להיות כאן....
    נעים מאוד,רציתי לציין שקודם כל כולכן מקסימות...ותומכות אחת בשניה שזה מדהים ומחמם את הלב אשמח להיות פה גם....
    אז רציתי לשתף אותכן שאני נכנסתי לפני חודשיים וחצי להריון והייתה לי מיד הפלה טבעית שלקחתי אותה די קשה...כי מאוד רציתי את זה לא ויתרתי ואמרתי אני מחזירה את זה אליי חיכיתי למחזור ומיד אחר כך נכנסתי שוב להריון:)
    אתמול עשיתי בדיקת דם והבטא הייתה 2083. לפי החישוב שלי אני אמורה להיות בשבוע 6...
    היום פעם ראשונה הייתי אצל רופא הנשים ועשיתי אולטראסונד והוא ראה רק שק הריון...ואמר שלפי האולטראסונד ובדיקת הבטא זה תואם לשבוע 4...שאני בעצם בשבוע 4 אמרתי לו איך זה.ואמר שלא תמיד זה מדויק הווסת...מה אתן אומרות בנות?וסורע על החפירה.
8 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    דבר ראשון - באמת ברוכה הבאה! אני פה די חדשה אבל ממש התמכרתי כבר, ואנחנו פה באמת כמו משפחה :)
    דבר שני - מה שאת מספרת נשמע לי מוכר - לי ראו ששק הריון בלבד בשבוע 6 או 7, והסתבר עכשיו שהעוברית שלי קצת קטנה וזה באמת לא ממש מדויק... לדעתי אין לך מה לדאוג, רק להיות רגועה וסבלנית, כי זו תקופה רגישה מאוד ולא כדאי לך לאכול סרטים...
    ואת לא חופרת!!!! תראי כמה אנחנו כותבות פה (אני למשל) אז ההודעה שלך זו לא חפירה בכלל!!!! את יותר ממוזמנת לכתוב פה מה שרק בא לך, ונקבל את זה בחיוב :)

• ברוכה הבאה מותק!
    כיף לשמוע!
    בשעה טובה, קל תקין ומשעמם

• קודם כל, ברוכה הבאה ובשעה טובה!
  • הכל בסדר נשמה
    זה תלוי מתי בייצת ... זה הכל

זה גם מה שקרה לי בדיוק.
    הבטא שלי היתה מפוצצת (וגם בבדיקה הביתית שעשיתי חיכיתי בדיוק שניה והבדיקה כמעט התפוצצה מ 2 פסים חחחחחחח)

ואז הרופא אמר לי שבייצתי מאוחר יחסית לחודש.

• קודם כל ברוכה הבאה לפורום חפירות
  • יאאא בנות אתן מדהימותתת:))
    תודה רבה לכן...אני כבר רגועה:)
    זה מה שגם הרופא אמר שכנראה ביצתי מאוחר...שהוא רואה שהכל תקין ושאני יפסיק להיות לחוצה...
    אז באמת אני חייבת להפסיק עם זה....
    שיהיה לילה טוב ונשתמע....
  • ברוכה הבאה.
    אני אומרת תחכי שבועיים אפילו שלוש ותחזרי לא.ס חוזר.
    מאד יכול להיות שהיה לך ביוץ מאוחר וזה מה שגורם לפער.

[

• כן זה מה דאומר הרופא ואומר שהכל נראה תקין ושאני יהיה רגועה...
    אני רוצה גם את הסרגל איך עושים??:))
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה