דילמה קשה ביותר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פעם ראשונה מזה כמעט שנה, שני מתקני הכביסה שלי ריקים (וזה לא כי אין לי כביסה, פשוט הכל התייבש ולא שמתי מכונה חדשה)
    הדילמה - איפה לעזעזל אני מאכנסת אותם?!

זה הזוי, עכשיו שאני חושבת על זה, הם אפ פעם לא היו ריקים מאז שקנינו את המתקן השני (כשאמילי נולדה). אין לי אפילו מקום לשים אותם. חחחחחח

אחזור הביתה ואשים מכונה ככה יהיה לי תירוץ לא לקפל את המתקנים.
    [

8 תגובות
עמוד 1
  • על אותו עקרון אצלי- הקרש גיהוץ עומד כל הזמן פתוח, ואני כמובן מגהצת רק כמה דקות בבוקר.

נראה לך שאני אפתח ואסגור אותו כל פעם מחדש? שיעמדו המתקנים שלך, לא יקרה כלום...
  • אז באו תעזרו לי כי אני טובעתתתתתתתתתתתתתת
    מלא גיהוץ כביסה עבודה ומה לא?????????????????????

• מיצ המדרגות אצלי קלות, אז רואים הכל ולא בא לי לשים שם דברים מכוערים ומגעילים.
    נראה לי מחוסר ברירה (וגם כי כל סלי הכביסה צועקים הצילו) אשים מכונה כשאחזור הביתה.
    [

• חחחחחחחחחחחחח
    גם אני לא מקפלת את המתקן אף פעם, למרות שבחורף אני
    כמעט ולא תולה כביסה - הכל במייבש!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה