עידכוניישין + קיטוריישיין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי התמוטטות עצבים שהיתה לי בשבת..
    שבה יאיר חטף הכל (טוב, מגיע לו גם קצת רחמים..אבל קצת..)
    בראשון הלכתי לרופא סוף סוף - הוא איבחן סינוסיטיס ושלח אותי לשבוע בבית + אנטיביוטיקה..
    נשמע טוב?? זהו ש..
    התחלתי לקחת את האנטיטביוטיקה בראשון בערב וקמתי אתמול לפנות בוקר עם לשון נפוחה ורדומה- האחות של מוקד מכבי שלחה אותי ישירות למיון
    שם ביליתי חצי יום, ראו אותי רופאים מכל הסוגים והגיעו למסקנה שיש לי סינוסיטיס (וואלללא!!!) ולא ברור ממה הלשון נפוחה. בהתחלה חשבו להחליף לי את האנטיביוטיקה אבל בגלל ההריון - אי אפשר. אז בסוף שלחו אותי הביתה בלי שום הוראות מיוחדות...
    כל זה שבמקביל כל הבית הפוך כי החדר ילדים סגור ואתמול היה צריך להגיע מישהו לסדר את הקיר שמלא בעובש, אבל הוא התקשר בבוקר שנתפס לו הגב..
    ובשבת כבר קנינו ארון חדש לחדר הזה- אתמול כבר התקשרו לתאם הובלה אבל יאיר אמר להם שיתקשרו בחמישי כי אין איפה לשים את הארון...

ו.................. אני כבר כתבתי שאני בהתמוטטות עצבים????
    הרופא גם נתן לי כדורי הרגעה, אבל אני מפחדת לקחת אותם, בכ"ז אני כבר בשבוע 30 (ממחר)..

עוד מעט צריך לבוא השיפוצניק- אם הוא לא יבריז גם היום
19 תגובות
עמוד 1
  • נפתח ב-
    [

• המון
  • אההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!

השיפוצניק פה אומר שהקיר עדיין רטוב, ושצריך לחכות עוד יום יומיים
    ואם הוא לא מתייבש אז הוא צריך לפתוח את הצנרת בבית- וזה יקח כמה ימים שלא נוכל לגור פה
  • לפעמים אפשר להיות מופתעים לאן עוד המצב יכול להתדרדר..
    ולעיתים זה אפילו יכול להיות מצחיק..
    במצבים כאלה אני פשוט יושבת וחושבת מה עוד יכול לקרות עד שהגל יעבור והכל יתחיל להשתפר שוב..
    וממציאה לעצמי מצבים מטורפים!
    [
  • תחזיקי מעמד

• הלו !! להוריד רגל מהגז....
    לא בריא להתעצבן בהריון וגם בלי קשר
  • יואוווווווווו
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני נגדדדדדדדדד כדורים כאלו בהריון!
    נשמה.. כמו שסיון אמרה - הכל יעבור. למרות שעכשיו הכל הולך עקום ..עוד יבואו ימים שהכל ילך סבבה .
    עכשיו מה תעשי - קחי את הילדים וטוסי לאמא שלך.!!!!!!!!!
    ותחזיקי מעמד..

• טוב, לפחות הכירורג אמר לי קישתא..
    הכל בסדר
  • איזה יופי
  • בדרך כלל אחרי ירידה כזו יש רק עליה...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• כפרה ...
    את צריכה איזה סופ"ש לבד
  • גלי - לא אוגמנטין אלא מוקסיוויט..
    אמרו לי שזה האנטיביוטיקה היחידה שאפשר לקחת בהריון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה