לגביי זירוז לידה, מימילנד כנסי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הלכתי והלכתי והלכתי והלכתי

ו.....
    ו.....
    ו....
    לא ילדתי!!!!

ושכנכנסתי לחנות אחת, המוכרות אמרו לי: את סוחבת??????
    אז אמרתי להן: לא!!!!!!!!! אני הולכת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קיצער, אז אחת המוכרות, מישהי מאד חמודה, אמרה לי שהרבנית קנייבסקי ע"ה
    הייתה אומרת לנשים שהגיעו למועד הלידה או שלחודש תשיעי ורוצות כבר ללדת, שיתקלחו במקלחת ממש רותחת (זהירות מכוויות חלילה, כן...? חמה חמה אבל לא שורפת!)
    ואחר כך יעסו את החזה ממש עד שיצאו טיפות חלב ראשונות...

ואז:
    אם התינוק בשל- זה יוביל לצירים וללידה
    אם עדיין הוא צריך לגדול - זה לא יוביל לכלום!
    זה דיי מרגיע, כי אני עם מצפון מאד כבד לעשות זירוזים טבעיים שמא אני מתערבת לבורא במעשיו, והעובר עדין צריך להיות ברחמי..
    כולנו הילדים של אבא בשמים
6 תגובות
עמוד 1
  • איזה שבוע את??????????
    סקס סקס ועוד סקסססססססססססס

• לגבי המקלחת החמה-מאוד, הייתי מוותרת, להפך ממליצים לא להגזים ולא להתקלח במים חמים מדי...
    לגבי עיסוי החזה - זה באמת יכול לעזור
  • מקלחת חמה "?? לא יודעתת

סקס כמו שנופקי אמרה

• הרופא שלי אמר לי היום שהדבר היחיד שמוכח מחקרית שעוזר לזירוז זה סקסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
    וגם לעשות פיטמות....אבל בעיקר סקסססססססססססססססססססססס

הבעיה אצלי שעשינו סקס לפני כשבוע וישר אחכ היה לי דימום מאד מסיבי -רצנו לבית חולים ולבסוף זה מאד שכיח והרופא שלי בכלל לא התרגש מזה ...
    אך הבעל התרגש מאד ולא נותן סקס יותרררר

אז לכן נראה לי שאם אגיע לשבוע הבא ...כבר אתן לרופא לעשות לי זירוז ..
    כעת אני שבוע 38 פלוס 3 ...אבל דיייייייייייייייייייי חסרת סבלנות לעבור את זה כבר...אולי היום אני יאנוס את הבעלול
  • אני ניסיתי הכללללללללללללללללללללללללללללל
    וכלום לא עזר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה