היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עד עכשיו היה לי הכל של פסח בלבד שהייתי מוציאה לפסח ומאחסנת מיד אחריו. ככל שהמשפחה גודלת, כך גם הצורך בכלים... ובנוסף יש לי גם חלבי ובשרי בנפרד אז זה בסך הכל המון כלים. בעקרון מותר להשתמש באותם כלים רק להכשיר, נכון ? למשל, באותם צלחות וסירים. ובלי קשר, אני מחפשת סט צלחות יפה מזכוכים מישהי ראתה...?
7 תגובות
עמוד 1
אין לי כלים של פסח... אני משתמשת בחד פעמי גם לי יש חלב ובשרי, נראה לי קצת כאב ראש כל הסיפור הזה... ולבישול אז אני מרתיחה כמה כפות, ומוציאה סיר חדש.... יש לי מלא
תשמעי מה אני עושה... בד"כ בראש השנה יש מחירים מטורפים על סטים של צלחות לי ב"ה יש כמה סטים מכובדים אז לא היה לי צורך בקנית סט רביעי. פשוט חיכיתי שיחלופו החגים והמחירים ירדו לריצפה, קניתי סט מהודר שעלה 200 ש"ח ב-60 ש"ח הטבלתי אותו ויש לי אחלה סט לפסח. היה חסר לי רק סט חלבי...
בקיצור יש לי גם הפרדה כולל מחבתות סירים וכו'... כל מה שקיבלנו בחינה ונשאר עודף - פסח
גם לנו יש כלים מיוחדים לפסח, הכל קיבלנו לחתונה, מלא סטים של צלחות וסכום, רק היינו צריכים לקנות סירים ומחבטות. אפשר להכשיר כמעט הכל, בד"כ לפי פסח יש מצבעים להכשרה! שנה שעברה היינו בבני ברק כמה ימים לפני החג ועושים שם ברחוב.
רותי
משתמשת באותם הכלים אני שוטפת אותם אחרי השימוש מבחינתי זה מספיק (ואני מחשיבה את עצמי כשוטפת כלים טובה ויסודית
לולי את צודקת... גם אני מחשיבה את עצמי לשוטפת טובה ולכן שאלתי גם לי יש מלא כלים ובאמת יש מבצעים, העניין הוא האחסון והכבא ראש של להחליף בארונות וזה חייב לחכות לרגע האחרון, בקיצור כאב ראש...
לי כרגע אין כלים לפסח אני מטבילה את הכלים הרגלים של היום יום