סתם לספר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום, ה - 20/3 הוגדר כ"יום מעשים טובים".
    החברה שבה אני עובדת (חברה שנותנת שירותים מקצועיים למשרד הבריאות בתחומי הסיעוד ובריאות הנפש) התנדבה (כחברה) במע"ש חדרה - מסגרת יום ומפעל מוגן למפגרים ברמה בינונית.
    עשינו איתם כל מיני פעילויות במגוון די גדול - היה מאד מספק.
    עם זאת, היה (לי) מאד קשה...
    מדובר על פיגור שכלי די קשה, אלו אנשים מבוגרים..
    אלו שנמצאים ברמה ה"גבוהה" יותר, לא עוברים את רמת ילד בכיתה ג'...
    לא קל... ברמה האנושית לצפות בזה, למרות שיש שם גם הרבה תקווה, אור וניצוץ בעיניים.
    אולי בגלל ההריון, אני כל הזמן חשבתי ש: איזה מזל שיש לי את האפשרות לעבור בדיקות טרום לידתיות, כדי שחו"ח אם..., אהיה מסוגלת לקבל החלטה מושכלת האם אני מביאה לעולם אדם שנידון רב חייו לחיות בסבל שכזה...

היה יום נהדר ואין ספק שזה נותן סיפוק ו"דרייב" להמשיך את הפעילות היום יומית הרגילה...
9 תגובות
עמוד 1

• בהחלט לא נושא קל

• בהיותי צעירה יותר,רציתי ללכת ללמוד חינוך מיוחד.
    לאחר ששקלתי בכובד ראש את הנושא,והבנתי שהמראות שאני אראה שם יכולים להשפיע עליי-ויתרתי על זה.
    אני בן אדם מאוד רגיש. מקרים קשים כאלו יכולים ללוות אותי גם לחיים הפרטיים ולהכניס אותי לתסכול..אני לוקחת הכל ללב וקשה לי ההתמודדות מול ילדים/בוגרים כאלו במצבם קל/קשה.

כל הכבוד לך!
    זה ממש מספק.
  • סתם לדייק - שרי אריסון הגדירה אותו כיום המעשים הטובים....ככה זה כשיש לך עודף כסף.....מעשים טובים צריך לעשות כל יום, לאו דווקא ב-20 למרץ...

ויפה מאד, שרוני - מרגש ביותר.
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • ישר כוח!
  • שרון את מדהימה
  • את מבורכת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה