שושה 10 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה זאת אומרת מטופלת אצל שלושת הרופאים ?
    איפה זה ? מה הפרוטוקול ? וכמה כסף זה חוסך ?
    סליחה על ריבוי השאלות פשוט אני מטופלת של לב רן וזה ממש הרבה כסף !!!
7 תגובות
עמוד 1
  • היי רעיה, זה נקרא מרפאת שלושת הפרופסורים והיא נמצא ממש ליד אסותא רמת החייל. זה אומר שאת מטופלת של הצוות ולא פרטי, כלומר כל אחד מהם יכול לעשות לך את השאיבה וההחזרה. אני לדוגמא התחלתי פרטי אצל דור והוא לקח לי 750 על ייעוץ ופרוטוקול ו1200 על שאיבה והחזרה חוץ מהתשלום לאסותא. כשעברתי לצוות אז על כל מפגש לקבל פרוטוקול לטיפול הבא את משלמת 400 שקל וזהו! שלושתם מעולים ואני עברתי שאיבה עם דור והחזרה עם משיח.
    לכל שאלה נוספת תרגישי חופשי בשביל זה אני כאן
  • תודה מאמי !
    איך באים לשם דרך מי קובעים וכו'?
  • בכיף! תתקשרי אל המרפאה ותסבירי למזכירה שאת מעוניינת לעבור מפרטי אצל לברן לצוות ואולי כבר תקבעי תור לפרוטוקול 0528215858

בהצלחה!!!
  • שושה כמה עולה לדוגמא ההחזרה והשאיבה ?
  • אני בכללית אז שילמתי לאסותא 600 שקל. לפרופסורים את לא משלמת מעבר לפרוטוקול כי זה צוות ולא פרטי.
  • היי רעיה

שמעתי על לב רן שהוא מוצלח

בהצלחה !

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
    [
  • אני מטופלת אצל לב רן פרטי אבל זה המון כסף!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה