רציתי לספר לכן ש......... (כמה דברים) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דבר ראשון סגרתי יום הולדת עם הפקה שלמה לדניאלה בג'ימבורי אצלנו בקניון (לקחו לי מחיר שלא מפרסמת)

26 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיףףףף!!!
    אני מתה על ימי הולדת!!!
  • רוצה להתחיל ללמוד מזכירות/מזכירות רפואית
    וגמני מתה על ימי הולדת בעיקר לדניאלה

• מזל טוב לדניאלה
  • מזל טוב לדניאלה המתוקה
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
  • בקיץ אני מתחת....... דניאלה קוראת לו כבר אבא מוטי :)

• מזל טוב
  • אמא ויותר... היא מתח..... מתחת..... מתחתנ..... מתחתנת

• איזה יופי

• מזל טוב
    איזה יופי שאת מתחתנת
    שיהיה בשעה טובה, כל כך כיף לשמוע שבתך מקבלת
    את האבא החדש זה ממש לא מובן מאליו...

וכל הכבוד על ההשקעה של היומולדת תהנו

יום מקסים

• מזל טוב לדניאלה וכל הכבוד על ההשקעה ומזל טוב לך על החתונה
  • מזל טוב לדניאלה

• וואו מאמי איזה יופי! ממש כיף לשמוע! בשעה טובה

• דייי!!!!!!!!!
  • המון מזל טוב לשתיכן!!!!!

]
    ]
  • מזל טוב לדניאלה ומזל טוב גם לך על החתונה

• וואוו תודה ובתוך כל זה היום התבשרתי שהלחץ שלי עזר והקדימו לדניאלה את התור של הטרום ניתוח וניתוח בדיוק עוד שלושה חודשים היום דניאלה הולכת לטרום ניתוח ואז ימים ספים אחרי זה הניתוח. וחלומות מתגשמים

• טוב אני כבר ידעתי מזמן
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• שתמיד תעשי לה ושתיהיו הכי מאושרות

• מזל טוב כפליים
  • וואוו איזה. כייף לקבל ברכות כפולות היום הולדת יהיה פצצות בעיקר שחודשיים אחר דניאלה תעבור ניתוח ושיקום אז.... הניתוח מושלם

• וואוו איזה. כייף לקבל ברכות כפולות היום הולדת יהיה פצצות בעיקר שחודשיים אחר דניאלה תעבור ניתוח ושיקום אז.... הניתוח מושלם

• וואוו תודה ובתוך כל זה היום התבשרתי שהלחץ שלי עזר והקדימו לדניאלה את התור של הטרום ניתוח וניתוח בדיוק עוד שלושה חודשים היום דניאלה הולכת לטרום ניתוח ואז ימים ספים אחרי זה הניתוח. וחלומות מתגשמים

• מזל טוב
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מזל טוב כפול לשתיכן!!!!!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה