אמילי טבליות ג'נג'ר והדרים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני בשבוע 12+5 להריוני הראשון, עד היום סבלתי רק מבחילות שתמיד הצלחתי להעביר עם לימון או סודה, בתחילת ההריון סבלתי מדימומים קלים ביותר, ביום ראשון האחרון מדי פעם מופיע מעט הפרשות דמיות או חומות.
    הבוקר התעוררתי עם בחילות ומאז אני לא מפסיקה להקיא, קרקרים, מלפפון, קולה, סודה הכל ניסיתי.
    ניגשתי הבוקר לרופא הוא בדק את העובר הכל בסדר, ובקשר להקאות הוא נתן לי הפניה למיון במקרה של החמרה.
    שאלתי אם אפשר לשתות פרמין, כדור שלפני ההריון היה עוזר לי בנסיעות.
    והרופא אמר שהוא מעדיף שלא ושזה יכול להזיק לעובר, ודווקא קראתי שהמון נשים נוטלות את הפרמין להקאות.
    בכל מקרה בעלי קנה לי "מאמילי, תפוח, טבליות מציצה, ושאלתי היא האם זה בסדר להשתמש בזה? ואם זה לא יעזור יהיה כל כך נורא לשתות פרמין אחד רק כדי לישון הלילה?
    keren
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ראשית, חשוב לבדוק שאת לא מיובשת ולפי כמות ההקאות שאת מתארת יש אפשרות סבירה לכך. לכן, אם הרופא שלך לא בדק זאת אז כדי לגשת למיון ולבדוק זאת.
    פראמין הינו בטוח בהריון ואת יכולה לקחת פראמין על בסיס יומי אפילו. את כמובן צריכה לזה מרשם ואינך יכולה ליטול אותו על דעת עצמך.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה