מאמילי טבליות מציצה ג'ינג'יר והדרים- מישהי מכירה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    אני בשבוע 13 והיום לראשונה אני לא מפסיקה להקיא מהבוקר,
    שום דבר לא עוזר, הייתי אצל הרופא והוא לא הסכים לתת לי פרמין בטענה שזה מסוכן לעובר ולא הסביר, אולי כי גם אני סובלת מהפרשות דימיות. והוא נתן לי הפניה למיון במקרה של החמרה לגשת למיון וממש לא בא לי להעביר שם את הלילה,
    בעלי קנה לי את טבליות המציצה של אמילי ואני חוששת לקחת גם את זה, מישהי ניסתה אולי???????..

keren
9 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שאני יודעת אל תקחי שום דבר שהרופא עצמו לא נתן לך....

במידה והוא נתן לך הפניה למיון כדאי לך לפנות גם אם זה קצת מבאס ואת לא ממש רוצה להעביר את הזמן שלך במיון....

אולי יש לך משהו צריך לבדוק את זה רק כדי להסיר כל דאגה.
    [/url
  • אני לקחתי את זה אבל אחרי הלידה... היו לי ממש בחילות וזה עזר אבל אני לא יודעת אם מותר בהריון
    הכי טוב להתייעץ עם מישהו שמבין... תרגישי טוב!
  • למה??? היןם הייתי אצל הרופא ראינו את העובר המדהים והוא רשם לי פארמין
    אמר שמותר ואין שום סיבה לסבול וייעץ לי לקחת! רופא שנחשב לאחד הטובים
    הפחדת אותי עכשיו
  • גולי מאמי קחי הכל בפרופורציות ותירגעי ותהני מההריון....

את לחוצה קצת יותר מדי...
    [/url
  • אני לא בלחץ
    רק לא רוצה לעשות משהו שיפגע בעובר
  • מבינה אותך לגמרי...

גם אני הייתי ככה אבל עד שהרופא אמר לי שהכל בסדר נרגעתי... והבנתי שסתם הייתי לחוצה כל הזמן...

תהני מההריון זאת חוויה.... וכל אישה זה אחרת... אל תשווי את עצמך לאחרות...
    [/url
  • אין לי מושג אני לא יודעת בכלל מה זה בחילות הריון...
    ואני שבוע 11... רק שזה לא יגיע באיזשהו שלב

אבל אם הרופא אמר לך שלא, אז אל תקחי
    בכל אופן אם יש מישי שלוקחת זה לא קשור אליך זה לא אומר כלום
    גוף שונה מאישה לאישה
  • אין בעיה למצוץ אותם -זה טבעי לגמרי
    כל מה שמכיל גינגר יכול לעזור בבחילות הריון .

לגבי פרמין -זה מותר בהריון כאשר התועלת עולה על הסיכון -פקטור C מתוך 5 פקטורים ...
    בעוד יש תרופה בשם זופרן -גם עם מרשם לבחילות - שהיא פקטור B ...אז עדיפה עפ הספרות המקראית אך לא נמצאת בסל התרופות ןלכן רופאים פחות נוטים לתת אותה...
    ממליצה להתיעץ עם הרופא שלך .

בהצלחה
  • היי, חזרתי מעט לחיים סוף סוף, השתמשתי בסוף בטבליות הם ממש עוזרות והם טבעיות לחלוטין, זה ג'ינג'ר עם הדרים, קצת חמצמץ הייתי מעדיפה את הכדור ולא את המציצה אבל לא רציתי לטרטר את בעלי המסכן. שסובל יחד איתי מהבוקר.
    וגולי, גם בת דודה שלי קיבלה פרמין וגם מפרופ' בריאות האישה, והייתי בטוחה שהוא ייתן לי והוא אמר שספציפית לי לא כדאי, הוא לא הסביר ומרוב שסבלתי לא ממש שאלתי שאלות, אבל יכול להיות שזה בגלל הדימומים שהיו לי.
    ודיברתי גם עם אחות הריון שלי ולגבי הטבליות היא אמרה שזה טבעי וזה בסדר, ולגבי הפרמין היא הסבירה שכל רופא יודע מה טוב לכל אחת, אז הסירי דאגה מליבך.
    keren
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה