יווווו!!! אין אין! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין על הצוות שלנו בבית הספר!! פשוט אין! איזה מתוקות כולן!!
    קיבלו אותי חזרה בשמחה והתרגשות!! הרגשה כל כך טובה לחזור לכזאת משפחה!! וכשאני צריכה לשאוב הן מתגייסות במ"מ והסגנית נתנה לי את המפתח של החדר שלה וזה בלי להזכיר את העזרה בכל תחום לקראת החזרה

אני גאה להיות חלק מהמשפחה הזאת!
    ושתבינו- אני דוסית דוסית כבדה וכל הצוות חילוני לגמרי, ולא הייתי מחליפה אותן בחיים

אז חזרתי בשישי, ובשלישי הבא יוצאים שוב לחופש פסח
    ואז אחרי פסח עד ה20 ביוני זה די בקטנה (אני בחטיבה)

לא קל בכללי, להשאיר את האוצר בידיים אחרות אבל אלו החיים ואני מכריחה את עצמי להיות שלמה עם ההחלטה. מה גם שאין אופציה אחרת, ו... בתוך תוכי כבר רציתי לחזור לצאת מהבית לעבודה..

זהו. אני מאחלת לכולם צוות כזה. באמת

ועכשיו שאלה רצינית- אם הייתן במצב שלי והיו מציעים לכן בשנה הבאה לעבור לביה"ס אחר עם משכורת משודרגת וקרוב יותר לבית.. אבל אין לכן מושג לגבי הצוות והמנהלת.. ולהתחיל לבנות קשרים ומעמד מחדש.. הייתן הולכות על זה? באופן אישי לבי נוטה להישאר. אני שונאת להתחיל הכל מחדש. ובמיוחד שהצוות כזה מדהים.. אבל אולי יש עוד דעות?
11 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון שיהיה בהצלחה, זה בטח מקל על הפרידה שהמקום עבודה כזה תומך ומבין, לא?

ובקשר לשאלתך, אני הייתי עושה כמוך, נשארת עם המוכר והטוב, חשוב שיהיה טוב בעבודה, כך אפשר לחזור הביתה בשמחה ובכוחות להיות עם הילדים וכו'...

• איזה יופי!!
    זה ממש מקל את החזרה כשיש כזה צוות..

את מורה? למה?
    ואיפה הפיצית?
    [
  • קודם כל שמחה שהחזרה הייתה לך קלה
  • איזה מקסימות

• איזה כיף

• איזה הקלה לחזור באוירה כזו,ושאת סומכת על המטפלת
    לגבי העבודה,הצוות מאוד חשוב בעיני,אני לא מחפשת חברים בעבודה אבל כן שיהיה לי נעים להגיע.
    השאלה בבכמה הפרש מדובר מבחינת השכר והזמן
  • אני עובדת בדיוק כמוך, בכיתת ל"ל בחטיבת ביניים,
    דברי איתי בפייס, אולי נעזור אחת לשניה בחומרים....

• בהצלחה בעבודה ונחיתה קלה
  • סוסו, מה הפייס שלך?..

• בהצלחה! בהחלט מחמם את הלב שקיבלו אותך כל כך יפה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה