הריונית טריה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    לאחרונה ביצעתי בדיקה ביתית וגיליתי שאני בהריון (לאחר מכן ביצעתי עוד למעלה מ - 10 בדיקות על מנת להיות בטוחה - כולם יצאו חיוביות :)). אני נמצאת בחו"ל ואין לי כאן גישה לרופא. אפגש עם רופא הנשים שלי בארץ בעוד כשלושה שבועות. אני בשבוע 6 או בשבוע 10 (ה"מחזור" האחרון שלי היה מאוד קצר ולכן אני חושבת שכבר אז הייתי בהריון וזה היה רק הדימום ה"רגיל" של תחילת ההריון. זה גם מסתדר מבחינת התופעות - בחילות בוקר וכיו"ב שהיו לי אז וכבר אין לי .מאז לא דיממתי)
    לבנתיים אני מאוד מוטרדת. אני סובלת מהפרעות אכילה - אנוקסיה ובולימיה (את ההריון התחלתי - כנראה - במשקל 45 (אני 1.65מ') וכרגע אני במשקל 48. קשה לי להפסיק להקיא ואני חוששת לפגוע בעובר מצד שני אני משתדלת לאכול יותר (בלי להקיא).
    היו לי תופעות ככאבים וגודש בחזה, הפרשות, התכווצויות שרירים וכאבי בטן, לאחרונה הם פחתו ואני חוששת מאוד - האם זה נורמאלי שהתופעות פוחתות או נעלמות? האם הגיוני שאני כבר בשבוע 10 והאם אני יכולה להרגע שילדי היקר בריא ושלם לאחר שאתמול ביצעתי שתי בדיקות נוספות ושתיהן היו חיוביות?
    אודה מאוד עבור התייחסותכם. אני מאוד מוטרדת.
    בתודה מראש!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני מניח שהכל בסדר, ואין זה מטריד כי התופעות שציינת חולפות.
    אבל הדרך היחידה לדעת זאת בוודאות היא על ידי בדיקת אולטרה-סאונד ורק כך ניתן לוודא את תקינות ההריון.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה