טוב אני מאושרת להכריז בששון - - - - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה כיף
    כל כך חיכיתי ליום הזה!
    היום הייתי בבוקר אצל אחות הריון פעם ראשונה!!!
    איזו התרגשות
    כבר כל כך חיכיתי ללכת ליום המיוחל. אולי זה נשמע לכן קצת מוגזם, אבל הייתי צריכה ללכת לפני שבועיים, יותר נכון הלכתי, למרפאה ליד הבית שלי, הייתי שם פעם ראשונה
    אז האחות היתה ממש מגעילה וחסרת טאקט, אני ובעלי באנו והיא משש עפה על עצמה בקטע של "לא כדאי לך להיות אצלי, זאת אומרת אין לי בעיה אבל, עדיף שתהיי איפה שהרופא שלך עם אחות שם"... בקיצור - ביאסה לי את החיים.
    הדבר היחיד החיובי שהיא עשתה זה קבעה לי במחשב תור להיום
    בדיעבעד שאני שמחה שאני לא איתה... יש לי אחות מק-ס-י-מההההההה

טוב זו הקדמה. בכל אופן, מה שהכי חיכיתי לו זה שהאחות תעשה לי סדר בראש, תביא לי תיק מעקב רפואי ועוד קלסר יפה כזה לתיוקים בדיקות וחומר.ותגיד לי כל שבוע מה עושים... כל כך חיכיתי לזההה
    כי הייתי ממש בבלבלות.
    עכשיו לעיקר.
    כמה סגירת פינות אשמח לתשובות מנסיונכן האישי.
    באיזה שבוע אמורה לצאת הבטן?..
    ומבחינת בדיקות אולטרסאונד - חוץ מהבדיקות של שקיפות, סקירות מע' וכאלה, לא עושים סתם ככה אולטרסאונדים?

ודבר אחרון, (וואי חפרתי) אני רוצה לעשות כמו פס מתחת להודעות של השבועות הריון.. איך אני עושה את זה?... תודהההההה
9 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב!

• כל עקבה לטובה

• שיהיה בשעה טובה.
    לגבי הבטן משתנה מאד ולא רק בין אדם לאדם גם בין הריון להריון (אצלי הריון ראשון כבר בשבוע 8 בהריון השני שבוע 15).
    לגבי א.ס תלוי ברופא, אצלי פרט לבדיקות שקיפות וסקירות, כל ביקור היתה עושה לי א.ס, פעם בחודש בערך.

סרגלים מאד פשוט לעשות תיכנסי לשימושון.
    [

• בשעה טובה..... גם אני מחכה כבר לליווי הריון....

באיזה שבוע את?

קבעו לי לדעתי מאוחר מדי.... :(

אני בחודש שלישי וכבר יש לי בטן....
    [/url
  • איזה כיף :)
    אני, לבושתי, לא ידעתי בכלל שאני צריכה להיות במעקב אחיות בכלל
  • לגבי הבטן, לי יצאה לקראת סוף החודש השלישי...
    לגבי אולטרסאונד נראה לי שזה תלוי גם ברופא כי הרופא שלי היה משמח אותי ועושה לי אולטרסאונד בכל ביקור שגרתי וככה כל פעם זכיתי לראות את הבובה שלנו
  • בשעה טובה
  • היי מותק מזל טוב בשעה טובה...

ההתרגשות שלך ממש בולטת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה