היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חזרתי עכשיו מהמיון אחרי חוסר יחס משווע זריקה ממקום למקום וכשכבר בדקו אותי- יחס נ-ו-ר-א-י של הרופאים (עד כדי כך שכבר בכיתי..) הגיעו תוצאות בדיקת הדם והראו שאין זיהום בדם. מה שכנראה קרה הוא שהטיפול האנטיביוטי שקיבלתי אחרי הניתוח היה "מוגזם" בשביל הגוף שלי, ועכשיו אני צריכה לקחת כדור אחר בשם "פלג'יל" שיעביר את כל התופעות שיש לי...
אני מודה מקרב לב לכל מי שהחזיקה לי אצבעות/ התפללה עבורי זה עזר...
אוהבת אתכן מאד... אני מותשת ברמות, הולכת לנוח קצת...
לילה טוב
20 תגובות
עמוד 1
יפה... אני שמחה שלפחות יודעים מה גרם לכל הבלגאן, ושעכשיו יתנו לך טיפול נכון! אני מחזיקה לך אצבעות חזק חזק ובטוחה שזה עניין של כמה ימים עד שתחזרי לעמוד על הרגליים!
אוהבת אותך
אוי ממי עכשיו התעדכנתי מקווה שהכל יעבור כבר ושתהליך ההחלמה יסתיים במהירות ובקלות
אוהבת אותך
מאמי אני שמחה לשמוע שאין זיהום.... שילכו לעזעזאל כל הרופאים המזוויעים תתרכזי עכשיו רק בעצמך ובהחלמה..
מאחלת לך שמהר מהר מהר כל זה יהיה מאחורייך
יעלוש, תרגישי טוב, מאחלת שהפלג׳יל ישטוף את על הסיבוכים ואת כל מה שעושה לך רע בחיים ביחד
אוהבת ומקוה שתחזרי אלינו בקרוב בכוחות מחודשים.
[
ואיי יעלי תרגישי טוב מאמי !!!!!
אחחחח איזה רופאים...גועל נפש!!! אבל לפחות אין זיהום וגילו מה גרם לבלאגן!
שתיהיה החלמה מהירה!!!
החלמה מהירה!!! שהתקופה הזו תהיה כבר מאחורייך
אוווי תודה לאל שזה לא זיהום - מאמי שתהיה לך החלמה מהירה - מתפללת כל הזמן עבורך שתחזרי לעצמך כמה שיותר מהר
וואי איזו הקלה, יופי של עדכון!!! ברוך השם שאין זיהום! תנוחי הרבה ותחלימי מהר-מהר!!!
בנות, אלף תודות...
אתן מקסימות!!!!!!!!!!!!!!
אוהבת אתכן
אוי אלוקים טוב לשמוע, ב"ה הדלקנו נרות והתפללנו עבורך אתמול... הכל יאמר לזכות ענבל שדאגה לך במסירות נפש
תרגישי טוב ותנוחי תנוחי תנוחי
ברוך ה' שזה לא זיהום והסתבכות של הניתוח!!!
תרגישי טוב מתוקה!!!!!!
מותק, שמחה לשמוע שאין זיהום, זה כבר בשורה טובה. החלמה מהירה, והלוואי שכל הסיוט הזה יהיה כבר מאחורייך.
מאמי שלי אני שמחה שהכל בסדר נרגעתי עוד אתמול בלילה