היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן! יש לי שאלה חשובה ואשמח לתשובה מהירה... אני בשבוע 40+1, כפי שציינתי, ומזה כשעתיים מתקשה לי הבטן חזק מאד כל שלוש דקות. המחשבה הראשונה היא שמדובר בצירים אבל (ויש אבל גדול) ההתקשות לא מלווה בכאב כלשהו (אולי קל מאד...) היום הייתי בביקורת בבית חולים בגלל השבוע המתקדם ויש לי פתיחה של אצבע אחת....... אגב, מדובר בהריון ראשון. מישהי מכירה את התופעה...? מה כדאי לעשות...?
תודה רבה :)
6 תגובות
עמוד 1
כנראה התחלה של צירים.
[
ככה הגעתי לבית החולים בלידה הראשונה, התקשויות של הבטן ובלי כאב בכלל ובמיון בדקו אותי הייתי בפתיחה של 4 אצבעות מבלי להרגיש.
כנראה שהלידה קרובה מאוד!!!!
רותי
אמנם אני רק בשבוע 30 אבל הייתי השבוע אצל רופא בגלל ההתקשויות האלו של הבטן... פחדתי שאולי זה צירים הרופא אמר לי שכל עוד ההתקשות לא מלווה בכאבים זה נורמאלי ותקין אבל בשבוע שלך זה בטח אומר שאולי אפילו עכשו את כבר בבית חולים
כניראה תחילה של צירים ולידה
תודה רבה לכולן על ההתייחסות :) הפתיחה עדיין 1 אני עדיין בבית אבל מאמינה בהחלט שיום הלידה קרוב מאד..............