סקר: אנשים עם מגבלות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הנה עוד סקר מעניין (אני מקווה).
    יצאתן או לא הייתן שוללות לצאת עם אדם שיש לו מגבלה כלשהי?
    [/url
18 תגובות
עמוד 1
  • לצערי תלוי איזה מגבלה
  • איזה שאלות קשות את מעלה פה :)
    אני םעם יצאתי תקופה קצרה עם בחור כמעט חירש. זה היה מאתגר, ואם היה הולך בינינו אז אני בטוחה שהייתי ממשיכה למרות שזה לא היה פשוט, יותר מסיבה טכנית מאשר רגשית. מה זה חשוב אם הוא מוגבל או לא - חשוב איזה אדם הוא באמת....

• בעיקרון תלוי איזו מגבלה...
    אבל בגדול אם היה לי כיף עם אותו אדם וכימיה משותפת לא הייתי שוללת אותו בגלל המגבלה

• אירה
    [/url
  • לא נראה לי שזה היה מפריע לי
    [

• אם הייתי נמשכת אליו והיה לנו כיף
    לא ניראה לי שהייתה לי בעיה

• סקר קשה?
    [/url
  • אני לא יודעת אם זאת מגבלות, אבל יצאתי וגרתי שנתיים
    עם מישהו שמוגדר כנכה בגלל שיש לו 8 פריצות דיסק, בעקבות התאונה שעבר...
    מאוד אהבת אותו ואף פעם לא הסתכלתי עליו כאל "נכה"...

• את צריכה לכתוב למה את מתכוונת כשאת אומרת מגבלה.
    אני חושבת שלרוב האנשים יש מגבלות (וחלקן מתגלות אחרי הנישואין
  • מגבלה בעייני זה משהו שמשפיע על חיי היום יום של אנשים.

כמו חירשות, נכות, עיוורון, גמגום ויש בטוח עוד הרבה מגבלות שאני לא מכירה והן קיימות.
    אני לא מדברת על כאבי גב, או מישהו חסר חוש ריח.... זה לא ממש משפיע על חיי היום יום. וזה לא מורגש כל כך.
    [/url
  • לחבר הראשון שלי היו בעיות שמיעה, היה לו מכשיר שמיעה וגם בתקופה האחרונה עשה ניתוח לשתל.

עכשיו הוא נשוי לחברה שלי, יש להם שני ילדים אנחנו גרים באותו ישוב ואנחנו חברים
    ממש טובים!!!
    רותי
  • יש לי אח ואחות לקוי שמיעה והם מתנהגים כמו כולם
    לי זה ניראה הכי טיבעי

• אנגל....

איך קוראים להם? אולי אני מכירה
    [/url
  • אני נשואה לגבר עם ליקוי שמיעה. לא חרש לגמרי אך בהחלט ליקוי מורגש מאוד. לו זה מעולם לא הפריע, לשום דבר. ולי זה ממש לא מפריע - ועוד יותר - ידעתי שמדובר בבעיה גנטית שיש מרבית הסיכויים שתעבור גם לילדים שלנו וזה לא הפריע לי - וכן, לבת שלי יש גם את הליקוי הזה.

כמו שמיצי אמרה, היה יותר מפריע לי אם היה לו ליקוי אישיותי

• נראה לי התחלתן להסתלבט עליי עכשיו....
    גם אנגל גם את... גם רותי? מה זה?!?!!?
    אני גם לקוית שמיעה ואני נשואה לאדם שומע מקסים ואוהב... שבמשך כל הקשר שלנו ציין שוב ושוב שהוא לא מרגיש את המגבלה הזאתי בכלל....
    [/url
  • שלי, לא חושבת שתכירי... בילדותם היו מטופלים במיח״א ושמ״ע כיום מי שלא יודע לא ישים לב
    אצל אחותי יותר שמים לב בדיבור כי היא מדברת עם ש׳ אבל לא משהו מעבר!

• אנג'ל....

אני מושתלת בעצמי.... חירשת גם.... וגם הייתי במיח"א ובשמ"ע...

בטוח אני מכירה וגם הם.... אצלנו אין דבר כזה שלא נכיר אחד את השני :)
    [/url
  • לבעלי יש דלקת מפרקים שגרמה לעיוות באצבעות הידים שלו ולצורך להזריק תרופה פעמיים בשבוע- וזה ממש לא משנה. הכי חשוב זה הבן אדם עצמו.בעלי איש טוב לב, יפייפה, מצחיק, אנטלגנט והכי חשוב אבא פלא- הוא רואה חשבון ומרוויח יפה- בקיצור התברכתי באדם מדהים!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה