אפשר לבכות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פשוט רוצה לבכות.

אני עייפה בנות, אני מותשת רגשית ופיזית.
    הגוף שלי כואב.
    יש לי פרוייקט ענק ענק ענק להגיש בעוד כחודש ימים (במקרה הטוב)
    המחשב קרס לי, אין לי דרך כלשהי לשבת עליו וגם הפסדתי את השיעור האחרון והחשוב בגלל ההפלה והבדיקות שעשיתי.
    בעבודה אנחנו נכנסים השבוע למרתון מטורף של שבועיים בו אעבוד גם עד 22:00. אני מפחדת לקרוס, אני לא עומדת בעומס המטורף שנחת עליי.
    בנוסף להכל, במשך היומיים האחרונים נהוראי לא מרגיש טוב, מתעורר מוקדם ולא מוכן לישון גם לא במשך כל היום, מסכן שלי. אני מבינה אותו ואוהבת אותו מאוד. הנשימות שלו לא נשמעות טוב ואצטרך להתחיל שוב אינלציה וטיפות אף.
    אני לא אדבר על הפסח שאני צריכה להתחיל... עשיתי כבר 2 חדרים והתעוררתי עם כאבי גב מטורפים.

אני לא עומדת בזה, לא עומדת!
    כמובן שמתן עוזר לי המון, אבל הוא בעצמו עבד עד 17:00 כל השבוע בגלל החג.
    והוא עובד פיזית קשה וגם בבית מטפל בנהוראי עד זמן השינה שלו.

קשה לי.
    הראש שלי כואב, הגב שלי תפוס, העיניים אדומות והדמעות זולגות

19 תגובות
עמוד 1
  • מאמי
  • מאמי

• אני יגיד לך את האמת... אני חושבת שאת מעמיסה על עצמך יותר מידי:(]

לפי דעתי, דברי עם הבוסית שלך, תנסי לקחת קצת חופש ( למרות הלחץ של החגים) את עלולה להתמוטט.. ויש גבול למה שהגוף שלך יכול לעבור...

תנסי להוריד קצת משמרות, אולי לקחת עוד כמה ימי מחלה..

אל תחשבי כרגע על העבודה שאת צריכה להגיש.. למרותץ שזה יושב לך על הראש, תתרכזי בנהוראי ובעצמך...
  • קבלי
    [/url
  • עשיתי את כל מה שאמרתן...

הייתי היומיים בימי מנוחה רק עם נהוראי, בגלל שהוא לא מרגיש טוב יצא שהייתי פעילה יותר מבכל יום. הוא רצה רק ידיים ולא ישן במשך כל היום. הייתי צריכה להרים ולהעסיק אותו המון ולבסוף מצאתי את עצמי "מנצלת את הזמן" ותוך כדי גם מקפלת כביסה מנקה ומסדרת.

דיברתי עם הבוסית שלי (היא יותר נחמדה מהבוסית הראשית) והיא באמת פירגנה לי המון ונתנה לי את היומיים להתאושש. אבל משיחה איתה בבוקר היא העמידה בפניי את המצב שאין לי ברירה אלא לעבוד בלי העדרויות. הן רק 3 בפסח ויש לחץ מטורף ככה שאין, באמת שאין ברירה. אבל היא כן באה לקראתי ושיבצה אותי רק 4 משמרות בשבוע (יום אחד מוקדש ללימודים כמובן)

בכל אופן זה המצב. את הפרוייקט אי אפשר לדחות מכוון שהתחייבתי ללקוחה בין לאומית שחייבת את התוצרים בזמנם.

אין לי הרבה ברירות...

• מאמי את חייבת לקחת חופש מהכל מהבית מהלימודים מהעבודה - ואולי זה קשה אבל גם קצת מנהוראי
    את חייבת לנוח ורק לנוח הגוף שלך עבר משהו קשה הוא חייייייב מנוחה

בובה תרגישי טוב החלמה מהירה - תתאוששי מהר

• עברת הפלה לא? לכי לרופא! תוציאי שבוע מחלה..
    ביום הראשון תנוחי!
    ובשאר הימים תנקי כל יום קצת ותעשי את העבודה
    ככה גם ישאר לך זמן לנהוראי

• ועם כל הכבוד לבוסית! שתקפוץ!
    כשאני עברתי את ההפלה ( בעבודה!) באתי למחרת כי הבוס ביקש והייתי בקשר טוב איתו והיה עומס, אני סבלתי מזה! הגוף שלי התמוטט! עם כל הלחץ בעבודה! הילדה והלחץ הנפשי עם הכאב! היום אני מסתכלת אחורה וזו הייתה טעות!
    בהריון הנוכחי כבר לא התחשבתי בבוס והבהרתי לו בצורה חד משמעית שבשביל האינטרס שלו אני לא מתכוונת לפגוע בבריאות שלי!!!!

• יפית את צודקת, אם הייתי כמו שנה שעברה עובדת כסייעת הייתי עושה את זה מזמן

אבל אני עובדת בחנות.
    אנחנו 3 מוכרות בודדות. אחת תלמידה בביה"ס שעובדת לפי שעות הביה"ס, אני ועוד אמא.
    אני לא יכולה לתת לאמא לעשות רצוף מ-9 עד 22:00 משמרת, נכון?
    זה לא הגיוני. לא אנושי וגם היא צריכה לעשות ניקיונות פסח.
    אין לי ברירה.
    אין אופציה אחרת. זה לא שאנחנו 100 ורק תגידי סאלמת!
    קיבלתי 4 ימים בשבוע, זה טו מאצ' - גם ככה הן עושות שמיניות באויר וכל אחת נותנת עוד 3 שעות בשבילי.
    עכשיו אגיד להן שאני לא באה כל השבוע?
    יפטרו אותי.

ואני כן אדם שיודע לעמוד על שלי שצריך, ולא רואה אף אחד בעיניים
    פשוט כמו שאמרתי אין ברירה...

• תורידי מעצמך,בובה, כמה שאת יכולה יותר כעת, בשביל לסגור מטלות בלימודים:

1. לבטל את האירוח (אפילו כעת ביום-הולדת שנתיים לנעמה לא-אירחתי עם כל הבלאגן של המעבר-דירה): בגן חגגנו+אצל אימי היתה ארוחה ואחותי אפתה עוגה.
    שנה-הבאה נעמה תהיה גדולה ותבין ממש,אז בכייף!
    מה שאפשר לחפף כעת,אני עושה!!!!!!!!!!!!

2. יש לך עזרה-קבועה מאמא/סבתא עם נהוראי: אז תבקשי מהן שייתנו לך יום-חופש להכנת-הפרוייקט+ניקיונות-הבית.
    להיות עם ילד בבית,עם כל-הכייף שבדבר,זה הכי רחוק ממנוחה שיש!

אני מודה,שרק כעת,משסיימנו את הלימודים-המלחיצים,אני ובעלי ונעמה במסגרת-קבועה עד 16:00, הגוף שלי יכול להחזיק היריון,חמסה.

• היי

• אז למה לנקות לפסח??? תביאי עוזרת, חד פעמי, שתנקה את הבית או לפחות מה שלא הספקת.
    הילד חולה, לך קשה את א צריכה עכשיו לנקות
    תשמרי על עצמך
    תזמיני עוזרת ותצאי לפנק את עצמך קצת
  • יהיה טוב מאמי זאת רק תקופה לחוצה

• הי שירה
    את יודעת גם אצלינו יש המון לחץ עד החג וממש אין לי זמן
    אבל נראה לי שאת חיבת! להוריד הילוך
    למען הבריאות שלך ושל המשפחה
  • מאמיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
    אוהבת אותך המון המון שולחת לך חיבוקים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה