סקר חיטוטי ...טלפון..מחשבים ...לפטופ...ועוד חחח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יסביר
16 תגובות
עמוד 1

• האם את מסתכל בשפה יפה בטלפון הנייד של בעלך?והאם הוא אצלך?
    לא
    האם את בודקת או רואה הודעות צ'אט או פרטיות בפייס או בכל רשת חברתית?
    והאם הוא לך?
    לבעלי אין פייסבוק ולי אין מה להסתיר ממנו

האם את ניזהרת לא לכתוב דברים שאת לא רוצה שהוא יראה?
    והאם הוא ניזהר...נראה לך או שאת יודעת?
    בעלי לא משתתף בפורומים חוץ מפורום צילום.
    ואני אף פעם לא כותבת דברים שאני לא רוצה שהוא יראה,
    אם יש לי בעיה עם משהו אני מדברת איתו ישירות
    האם את מוחקת הודעות כדי שהוא לא יקרה?
    לא
  • )לבעלי אין פייסבוק,אין מייל ולא רשת חברתית כזו או אחרת..
    אני מסתכלת לו בנייד סתם לראות מה קורה...וזה יוצא אחת ל... הוא לידי,לא מסתירה ממנו שאני רואה...יש לי אייפון,אז הוא לא יודע כל כך לתפעל אותו
    האמת שאני חושבת על זה..אין לנו מה להסתיר אחד מהשני(לדעתי..
  • בשבילי
  • מה איכפת לך מ****ה לך תסקר באהבה
  • אצלי בדיוק כמו ענתיים

• לא מסתכלת בטלפון הנייד של בעלי וגם הוא לא אצלי. אם אצלי/אצלו יהיה SMS/טלפון והשני יותר קרוב אולי יסתכל.
    לא בודקת הודעת בצ'אט, אבל בהחלט יש לי את היכולת (אני יודעת מה הסיסמא שלו והוא יודע מה הסיסמא שלי)
    וגם הוא לא לי.
    אני בטוח לא נזהרת ולא מוחקת (אין שום דבר שאני אכתוב והוא לא יכול לדעת עליו) והוא לא נזהר עד כמה שאני יודעת (וגם לא נראה לי מוחק).
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לא להכל
  • לא מחטטת בכלל, אבל בטוחה ויודעת שהוא סקרן לגבי כל מה שאני עושה.
  • לא
  • טוב בנות הכוונה היא לא רק להסתיר דברים
    אלא גם דוג' אם את שולחת הודעה או מתכתבת עם חברה בצ'אט
    וכותבת דברים על הליקוי חמה האהובה שלו
  • אם יש משהו שלא בא לי שהוא יראה אז אסגור את הצ'ט או הדף הזה....
    יש פתיחות אבל לא הכל הכל הכל מסופר לו או לי, יש לכל אחד מאיתנו גם את העולם שלו (שלא כולל בני זוג אחרים!), זה לא בגלל שרוצים להסתיר אלא כי לא הכל יעניין, דווקא אם יהיה לי קשר עם איזה אקס אז ישר אספר לו...
    אני לא רוצה לבלוש אחריו, לא רוצה שהוא יבלוש אחרי, אוהבת אותו הכי בעולם, מכבדת את הפרטיות שלו ומצפה שיכבד את שלי.

• האם את מסתכל בשפה יפה בטלפון הנייד של בעלך?והאם הוא אצלך?
    מדי פעם - שנינו סקרנים
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • לא. לפעמים הפלאפון שלו לידי והוא מקבל הודעה אז הוא מבקש שאקריא לו.
    אצלי אם הוא לא רוצה לקרוא על חיי אהבה של חברות שלי (עם חברים שלו) ועל המחזור האחרון שלהם אז כדאי לו להמנע
  • לבעלי אין פייסבוק בכלל , יש לו פורום דומה ברוסית אבל גם שם לרוב אנו משתמשים יחד , אני יותר .
    לגבי הנייד אין מה לחפש שם הוא לא אוהב SMS ולא מסתירים כלום אחד מהשני .
    לא מדברים בציטים וכו , אפילו מייל בבית אצלינו משותף . ועבודה רק לענייני עבודה.
    http://www.holdthatpic.com/
  • אולי בגלל שאין לי יותר מדי תאקלים עם חמתי, אבל בעלי יודע בדיוק מה אני חושבת על חמתי. שום דבר שאני אכתוב לחברה לא יפתיע אותו.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה