יש מצב שהתחרפנתי??????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי כמה שנים טובות שנעל התעמלות לא נגעה בכף רגלי לפני כמה ימים קניתי את הורוד פוקסיה שלי (שכולן כבר שמעו עליהן)... העניין הוא שכשהייתי בחנות התלבטתי בין שתי זוגות הריבוק שקניתי וסקוני בצבע שחור וורוד פוקסיה.
    עכשיו בעלי מתקשר אליי ואומר שיש להם מכירה של סקוני בעבודה והמחיר כמעט חצי מחיר!!!! ברוווווווור ששלחתי אותו לקנות ( אחרי אימות הדגם עם אירה).... עכשיו יהיו לי שני זוגות חדשים של נעלי התעמלות עם ורוד פוקסיה (מישהו אמר מוטיב חוזר???) וכל זה אחרי פעמיים בחדר כושר בלבדדדדד!!!!!!!

התחרפנתי?!?!?!? מה דעתכן????
7 תגובות
עמוד 1
  • אני אומרת תתחדשי ותהני

• חחחחחחחחחח למה לא?!?! תתחדשי ותהני מהנעליים ואל תשכחי להראות גם את הזוג השני!

• אחחחחחח אין על ורוד פוקסיה....
    תתחדשי.

[

• אני אומרת לכי על זה....ותתחדשי
    אני גם רוצה...
  • לכי על זה אחותי...
    תהני מקסימום ישארו בארון הרגל לא הולכת לגדול יותר
    ובסוף יגיע זמנם... (או שלא..
  • תתחדשי!

• לאאא את פשוט בשוונג וההתלהבות של משהו חדש...
    זה באמת מרגש לפתוח במשהו חדש שעושה הרגשה טובה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה