חדשה בפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    שאלה- חודש שעבר בדקתי ביוץ עם ערכת ביוץ (מעבדות זר). לא יצאה לי תשובה חיובית אז המשכתי עם זה עוד כמה ימים עד שהתייאשתי. החודש שוב בדקתי, אפילו התחלתי קצת לפני היום ה 10 והמשכתי אחרי מה שצריך ושוב לא יצא לי ביוץ לפי הבדיקה בשום יום.
    חברה אמרה שגם היא לא הצליחה למצוא את הביוץ אף פעם אבל בכל זאת נכנסה להריון. כנראה שהערכה לא זיהתה אצלה.
    מישהי יכולה לתת עצה?
    אני קצת מוטרדת מהסיפור הזה....
    תודה!
17 תגובות
עמוד 1
  • הי - גם אני ניסיתי שלושה חודשים לעשות מעקב ביוץ . עם המקלונים ורק פעם אחת זה הראה .... ובפעמים אחרים לא .ואני בדקתי שבוע וחצי :) כדי לא לפספס.... דברי עם רופא הנשים יכוון אותך אולי תעשי מעקב זקיקים או בסגנון
  • בנות תעזבו את ערכות ביוץ תעשו מעקב זקיקים,לפעמים מגלים ביוץ מוקדם מדי מפי שחשבנו שהוא צריך לבוא.
  • מסכימה לחלוטין. ניסיתי כשלא הייתי לחוצה וכראיתי שזה לא עובד עזבתי
  • מה זה בדיוק מעקב זקיקים?
    נורא רציתי שפשוט ניכנס להריון ולא להתחיל להתעסק עם כל הבדיקות והלחץ מסביב ונראה לי שאני איכשהו נשאבת לזה לצערי הרב
  • תגשי לרופא שהוא יסביר לך ,זה לא מסובך בודקים את תזמון הביוץ שלך,כולנו פשוט רוצות להכנס להריון,זה לא לחץ -זאת בדיקת אולטאסאונד וגינלי שעוקבת לאחר יתפתחות זקיקים ובודקת את עובי הרירית רחם ,מקווה שעזרתי קצת
  • מנסיון בדיקות הביוץ לא שוות!!!

חבל על הזמן, מעקב זקיקים הכי טוב, ובלי לחץ - הכל יהיה בסדר
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שירוש מה נשמע ? איך מרגישה?
  • אין משהי שלא רוצה ילדים , כל הערכות וכל הבדיקות גורמות ללחץ , אני אומרת תתנהלי בצורה כייפית בלי לחץ וזה יבוא לבד !אני גם במצב שלך והייתי קרובה השבוע לקנות ובסוף אמרו לי שעדיף שלא..אני גפ מאוד רוצה להכנס להריון אני מחכה לזה בקוצר רוח ואפילו שאומרים "לא לחשוב " על זה ,אי אפשר שלא כי זה בתוכנו!!! שיהיה בהצלחה ...
  • תודה!
    נראה לי שאני אקבע תור אצל הרופא נשים בכל מקרה
  • מה זה מעקב זקיקים?
    איך בדיקה זו מתבצעת?
  • היי יקרתי חשבתי את יודעת מה זה בבדיקה עוקבים לאחר יתפתחות זקיקים שלך (בדרך כלל יש אחד או שתיים מובילים) וככה את בדיוק כמעט מתי את עומדת לבייץ ,עושים אותה לאחר מחזור ,אני ה תחלתי מיום 7 למחזור ,אחר-כך בדקתי ביום ה11 למחזור וביום ה14 למחזור .בנוסף עושים בדיקה הורמונלית של דם (ביום ריבעי למחזור אני עשיתי).בהצלחה מאמי בשורות טובות.
  • הי מרגו
  • אני בסדר ברוך השם ,כבר אחרי ביוץ ומתפללת המון
  • מחזיקה לך אצבעות מתוקה

הלוואי והחודש הזה הוא שלך
  • הייי בנות,
    אני חייבת להגיד שהחודש זה היה חודש ממש אינטנסיבי לא ויתרנו לעצמנו גם שהינו ממש עייפים, אפילו המשכנו גם אחרי התאריך של הביוץ(המחזור שלי לא סדיר וקשה לדעת מתי יהיה לקראת המחזור הבא)...
    אבל... עשינו את זה בהנאה בלי לחץ!!!

עכשיו מתחיל המתח והלחץ לחכות לתוצאות...
  • בההצלחה מאמי מחזיקה לך בשורות טובות לכל המכחות אמן ואמן
  • את יכולה לקבל כאן פרטים נוספים על כניסה להריון ועל ביוץ.. מקווה שיוכל לעזור
    כניסה להריון
    ביוץ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה