שאלה דחופה בקשר לחלב אם!!! פליז!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בלילה בעלי גילה שהמקרר בשביתה

19 תגובות
עמוד 1
  • א- זה בסדר גמור גם אם זה שינה טיפה טמפ'...
    זה נשאר קפוא וזה בסדר!

ב- אני חושבת שזה יהיה בסדר מחר בבוקר אם זה היה במקרר..
    אבל אני רק חושבת..
    אני גם לא טועמת, אני מריחה!
    [
  • עמית, הכל אצל השכנים

• קרה לי פעם. עם בערך חמישה ליטר חלב!
    כל עוד היו גושים של קרח דין החלב כדין חלב קפוא ואפשר להחזיר לפריזר. חלב שמפשירים - תוך 24 שעות אז אני היייתי זורקת...
    ותאלצי לבדוק בכל זאת- ריח טעם לראות שזה באמת בסדר... גם אני נגעלת אבל מצאתי את עצמי כבר כמה פעמים בודקת בזמן האחרון. האמת?? זה לא טעים! מטרנה הרבה יותר טעים לי
  • צול- לי יש בערך 3-4 ליטר.... איזה מזללללל שזה עדיין בסדר!!!

ונראה לי אתן למטפלת לטעום

• אומרים שכדאי לטעום חלב טרי וככה יש לך למה להשוות. בגדול - אם זה מרגיש לך לא דוחה בטירוף כנראה שזה בסדר.......

• ווואי וואי.. לא נראה לי אני מסוגלת לסדרת טעימות.
    נראה לי שמרוב הגועל שארגיש פשוט לא אחוש את טעם החלב

• תוציאי בבוקר מהפריזר ותביאי למטפלת. זה מפשיר מהר...

• רעיון. אבל קרה כמה פעמים שנה שעברה שהייתי צריכה לחזור חצי דרך כי בבלגן של הבוקר שכחתי לקחת את החלב, אז אני מפחדת לשכוח

• שנה שעברה היו לי במקרר של המעון - בפריזר מנות קפואות רזרבות למקרי לחץ כאלה... וכל אחה"צ הייתי מביאה ומשאירה שם במקרר את מה ששאבתי אותו יום בעבודה...

• טוב, אצלי בכל זאת זו מטפלת ולא מעון..... אני לא יכולה למלא לה את המקרר והמקפיא בחלב שלי

• לגבי המקרר יתכן ןצריך להחליף את הטרמוסטט,גם לי קרה פעם שהמקרר "השתגע" וזו הייתה הבעיה.
    דבר שני בקשר לחלב-חלב אם נחשב לא כשר למי שאינו תינוק יונק ככה שנפתרה לך בעיית הטעימה,אסור לך גם ככה
  • יוו

• חלב שיוצא למשל מחיה לא כשרה למאכל-לא כשר.
    בגלל זה חלב אם לא לא כשר למי שאינו תינוק יונק.
    זה מופיע בהלכה איפה שהוא.
    למשל תינוק מעל גיל שנתיים,בגלל שזה גיל גמילה עפ"י התורה,אם הוא לא ינק יותר מ-24 שעות,גם עבורו החלב הופך להיות לא כשר.

• לא למאכל
  • אני דווקא מצאתי שחלב אם כן כשר...
    כל עוד לא טועמים אותו ישר מהאישה כמובן...
    מישהו בדיוק שאל שאלה כזו לגבי אם האמא יכולה לטעום את החלב שלה כדי לוודא תקינותו...
    http://www.medethics.org.il/db/showQ.asp?id=2631
  • איזה שירשור הזוי חחחחחחחח
    אז כשרה או לא, אני טעמתי
  • באמת שירשור הזוי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה