המפגש: יום שישי אחרי פסח 20/4. עדכונים! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אלה בלחץ, וחייבת לדעת מתי מפגש פסח! המפגש יערך כנראה באחד הפארקים בתל אביב, כדי לאפשר לצפוניות ולדרומיות להגיע ברכבת.
כולן לכתוב בתגובה: איזה יום בתוך חול המועד נראה לכן:
ראשון 8/4, שני 9/4, שלישי 10/4, רביעי 11/4. 6-7/4 זה חג ראשון (ליל הסדר והחג עצמו), ו-12-13/4 זה חג שני של פסח. אם מישהי מעדיפה לא לקבוע ליום שצמוד לחגים שתיקח את זה בחשבון. __________________________________ נבדקת אפשרות לקבוע את המפגש ליום שישי כלשהו אחרי פסח. אפשר לשמור על המתכונת של מפגש-פיקניק.
המטרה היא שכולן יהיו ביום חופש.
נא להגיב: האם אתן מעדיפות מפגש בחול המועד למרות הבנות החסרות או ביום שישי אחרי פסח.
כניסת שבת ב-18:36, יש מספיק זמן להתארגנות לשבת.
סבבה?
המפגש יהיה במתכונת של פיקניק משותף כאשר כל אחת תביא איתה משהו כפי שיוחלט מראש: אוכל, כלים חד פעמיים, שתייה וכו'.
טכניון תמיד פתוח אם היינו לוקחים הרבה חופשים, מי היה זוכה בפרסי נובל? נראה לי באותה שנה שטכניון נרדם בשמירה, וויצמן עקפו אותנו אפליקציה מגניבה לאנדרואיד: חישוב של תל"מ ועוד כמה דברים שימושיים לנשים בהריון https://market.android.com/details?id=rk.android.app.birtday
אלה כבר מעכשיו??????????? בכלל אני לא יוכל להצטלם איתכם מהחשש שהמנהלת שלי תיראה
גם ככה אסור לתלות תמונות של תאיר:) אז נשמור את זה בלי פייסבוק. חוץ מזההההההה..מה הילדה שילשלה כל הלילה את לא מאמינה, בקושי ישנתי, בגלל זה לא עניתי לטלפונים, פשוט שמתי כבר על שקט כדי לנסות לישון כמה דקות וכלום לא עזר..כל היום אני עושה לה רק מקלחות ומחליפה לה בגדים. נריאה לי זה השיניים, מקווה שמחר היא תרגיש יותר טוב.
חחחחחחחחח ענבל מאמוש זה תירוץ בשבילך:)) זה מה שתגידי למנהלת יום אחרי!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחח טפו טפו אתמול אוולין ישנה טוב..אבל את יודעת איך זה עם ילדים.. איך היא תוכיח שלא היה ולא נברא?