במתח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות
    אני במתח נוראי. החודש ניסנו להכנס להריון, אני כבר באיחור של3 ימים ויש לי תופעות מוזרות. יש לי כאבי בטן כאילו אני צריכה לקבל, יש לי רגישות וכאבים בשדיים, מתן שתן כתום כל רבע שעה בערך , דפיקות לב מהירות, נראה לי ממתח בנוסף יש לי הרגשה של רטיבות, מרגיש לי כאילו הדימום מגיע ולשמחתי עדיין לא....מישהי חוותה דבר כזה???...אני פשוט במתח נוראי.
    תודה
    ת
5 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות , וכנראה את גם מאוד לחוצה
    תעשי בדיקת הריון את באיחור
    שיהיה מלא בהצלחה!!!!!
  • שירן יקירתי
    מזדהה איתך לגמריי.. אני בדיוק מרגישה את אותם הדברים כבר כמה ימים.
    ההבדל הוא שהמזחור שלי לא סדיר אז אני לא יכולה לדעת כמה ימים איחור.. אבל מה שבטוח הוא שיש איחור.
    אני אישית עשיתי בדיקה שיצאה לצערי הרב שלילית והתחלתי היום לקחת כדורים לזירוז המחזור, בתקווה שבכל זאת לא יגיע ויתגלה כהריון.

בכל אופן, מאחלת לך שאצלך המקרה שונה ותקבלי תוצאה חיובית בע"ה!
    תעשי בדיקה, אם את באיחור אז הבדיקה תצא תקינה..
    שיהיה המון בהצלחה!!
  • היי הדס
    תודה על ההזדהות
    אני אחכה ליום ראשון ואעשה בדיקה, אני חוששת שמהלחץ אני לא מקבלת ולכן אנסה קצת להרפות ומקווה שלא יגיע.
    מקווה שגם לךהמחזור לא יגיע ונשמע רק בשורות טובות
    שיהיה בהצלחה....אעדכן ושנשמע רק בשורות טובות
  • היי הדס
    תודה על ההזדהות
    אני אחכה ליום ראשון ואעשה בדיקה, אני חוששת שמהלחץ אני לא מקבלת ולכן אנסה קצת להרפות ומקווה שלא יגיע.
    מקווה שגם לךהמחזור לא יגיע ונשמע רק בשורות טובות
    שיהיה בהצלחה....אעדכן ושנשמע רק בשורות טובות
  • בלי לחץ
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה