סקר: מה הדבר שהכי מפחיד אותך בחיים אבל הכי באמת..? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אין אין לא יעזור כלום..... אני לא מוכנה לקבל את המילה הזאת ואת זה שזה קיים....
ושיום אחד גם אני לא אהיה יותר [/url
19 תגובות
עמוד 1
אני לא מפחדת שאמות...אותי הכי מפחיד שזה יקרה לאהובים שלי חס וחלילה חס ושלום!
שירן ברור...
כשאני חושבת על האנשים שאני אוהבת - ברור שפה אני אגיד בלי להסס או לפחד שאני מעדיפה למות ולא הם... אבל באופן כללי... אין אין המוות זה הדבר הכי מפחיד......
היום קיבלתי הודעה שמישהו שאהבתי וגדלתי אצלו נפטר.... כאב לי מאוד....
והכי עצוב שאסור לי אפילו ללכת לבית עלמין... [/url
אני מאודד פוחד מהמוות - אבל לא שלי של האנשים שאני אוהבת
גם אותי מאוד מפחיד המוות של האהובים והיקרים לי מכל, המשפחה שלי. אבל אני גם מאוד מפחדת ממחלות קשות כמו סרטן.
ויקי!! שלא נדע!!!!!!!!!!
זה באמת גם מפחיד [/url
ויקי!! שלא נדע!!!!!!!!!!
זה באמת גם מפחיד [/url
סרטן ותאונות קטלניות....שני הדברים שיכולים לבוא משום מקום... חס וחלילה טפו טפו טפו חס ושלום...
אונס... לא חושבת שיש משהו שמפחיד אותי יותר, גם לא מוות...
מצד אחד אני רוצה לענות מצד שני ... סקר מפחיד! ולדבר על זה -זה מלחיץ אבל כמו שכולן אמרו .... אני חושבת שזה מפחיד את כולן.... ופעם אמרתי שאני לא מפחדת מזה... אוימיייייגדדדד...
פחות מפחדת מהמוות שלי יותר מהמוות של היקרים לי... (חס וחלילה!!!!)
מבחינתי אם אמות מחר אני יכולה למות בשקט כי עשיתי את שלי אבל הפחד שלי הוא יותר כלפי מה יהיה עם האנשים סביבי אחרי שאמות כי אני דואגת כל הזמן לכולם ומהווה סוג של רשת ביטחון גם למשפחה וגם לחברים...
וגם כמובן שמפחידה אותי עצם המחשבה שמישהו ייפגע בבת שלי (הבן אדם ימות מות יסורים!!!)
והאמת שיותר מלמות מפחידה אותי המחשבה לחיות כצמח - עדיף כבר למות
וואי וואייייי איזה סקר שלי חחחח הכי בעולם אני מפחדת שיקרה משהו לקרובים שלי, על בריאל אני בכלל לא מדברת! לפעמים כשאני הולכת לישון, מתחילות לבוא כל מיני מחשבות ותסריטים רעים, על בריאל בעיקר! אני שונאת כשזה קורה!
אז אולגה אני לא היחידה שחושבת מחשבות רעות ומריצה סרטים בראש על כל מיני דברים שיכולים לקרות לי ולמשפחתי אמאמלהה... אני יכולה למצוא את עצמי בוכה על משהו שבכלל לא קרה וב"ה גם לא יקרה!!! למה זה קורה לנו???????????????
מיכלי, ברור שאת לא היחידה, תהיי בטוחה שיש עוד הרבה בנות שיזדהו עם זה! וכשאדע למה באמת זה קורה לנו - אני אודע לך
חחחחחח...... יפההה אהבתי! אני מתגעגעת אליו ..... לטום הכוונה...
אני הכי פוחדת מתחושת כאב ופחד עצמו - זה מכניס אותי ללופ שאין לצאת ממנו... ועוד פחד עמטק - ששחכתי להאכיל, להשקות, לטפל במישהו... נושא לסיוטי לילה.
אני בול כמו שירה מפחדת חס וחלילה שיקרה משהו לקרובים אליי.. חססססססססס וחלילהההה
פחד כמו כולם !
מקווה תמיד לטוב
אין מה לעשות בחיים האלו אסור להכנס לסרטים צריך לחיות את הרגע ולהיות אופטימיים לגבי המחר ! ההצלחה מתחילה באמונה ! בה-צ-ל-ח-ה אורטל [
וואי איזה סקר שלי מפחיד
רק פעם ב... אני בפורום אבל בא לי לענות- חוץ מהפחד שיקרה משהו לבנות שלי או לבעלי אני מפחדת שיקרה לי משהו והן יגדלו בלי אמא!! שלא נדע מצרות!!!