היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
במידה ואני מתחילה עבודה ונכנסת להריון... כמה זמן אני צריכה להיות בעבודה לפני הלידה בשביל שישמרו לי את מקום העבודה?
9 תגובות
עמוד 1
לפי החוקים את צריכה לספר עד שבוע 19 (חודש חמישי) ועד חצי שנה בעבודה הם יכולים לפטר אותך בלי לשמור לך את מקום העבודה. כלומר, אם את מודיעה על ההריון אחרי יותר מחצי שנה בעבודה הם לא יכולים לפטר אותך וחייבים להחזיר אותך לחודשיים בתום חופשת הלידה. לדעתי אם הם משאירים אותך כל ההריון, הם חייבים להחזיר אותך לחודשיים בתום חופשת הלידה.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
אם אני לא טועה את צריכה לעבוד שם לפחות חצי שנה לפני ההריון
יעל- לא הבנתי למה להחזיר רק לחודשיים?
הכוונה של יעל היא שאישה אחרי לידה מוגנת מפיטורין חודשיים לאחר הלידה. לאחר חודשיים יכולים לפטר אותך ולא משנה מה הוותק שלך
הבנתי... אני חייבת להיות בעבודה חצי שנה לפני בכלל שנכנסתי להריון ? ואם לפני שעברה חצי שנה אני נכנסת להריון אז הם לא חייבים לי כלום לגבי החזרה לאחר החופשת לידה?
הבנת נכון. חצי שנה עד הכניסה להריון, לא עד רגע ההודעה על ההריון.
___________________________________________________________________ סקרים תמורת כסף
שולי, אני חושבת שאת טועה - זה חצי שנה עד ההודעה.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
אסור לפטר אישה בגלל שהיא בהריון ולא משנה הותק. במידה ואין לך ותק של חצי שנה- ניתן לפטר אותך בהריון עם תרוץ אחר- וחובת ההוכחה לכך שהופלת על רקע היותך בהריון היא עלייך. במידה ויש לך ותק של חצי שנה - מרגע שהודעת שאת בהריון - חייבים אישור ממשרד התמ"ת כדי לפטר אותך - גם אם זה בתרוץ שלא קשור להריון.
ואת חייבת להודיע למקום העבודה שלך על ההריון רק בשבוע 20 ולא לפני.. .
המגבלה של חצי שנה היא לא לפני כניסה להריון, אלא במועד הפיטורים. נכון שיש חובה לספר על הריון רק בחודש חמישי, אבל אם את לא מספרת (ומתחילים לחשוד, למשל), יהיה למעסיק קל יותר לשכנע את משרד התמ"ת שזה לא קשור להריון, כי לא ידע עליו...