התפחתות לא תקינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דוקטור,
    אני נמצאת עכשיו בשבוע 26, בסקירה מאוחרת נצפה שקוטר הראש של העובר קטן בשבוע ולכן לאחר חודש עשיתי עוד בדיקה נוספת שבה רואים שהפעם הקוטר קטן ב 3 שבועות. יתר הגוף מתאים לשבוע ההריון שבו אני כעת. הרופא נתן לי הפנייה לייעוץ גנטי וסקירה מכוונת של מח העובר, עדיין אין לי את התוצאות. שאלתי היא, האם זה בהכרח מעיד על פיגור או בעיה אחרת, או מה הסיכויים שזה סתם דיליי קטן וההתפתחות תחזור לתקינותה. אני מאוד לחוצה כי אני עוד רגע בחודש 7, וחלון לזמן ה"הפלה" מתחיל להיסגר.
    מה עושים?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

נושא של הקף ראש קטון הוא נושא מורכב ומסובך ואין אפשרות לדון בו במסגרת הפורום באופן מספק.
    בוודאי שלא מספרים ונתונים אחרים - זה קשה עוד יותר.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה