רוצה לעדכן קצת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אם שמתן לב, קצת נעלמתי בימים האחרונים- וזה בגלל שאני רוב הזמן מול המחשב באתרי דרושים מחפשת עבודה.

נכנסתי לזה באטרף, ואני כבר כ"כ מתה לצאת לעבוד (תכף אפרט על זה).

בכל מקרה, היום סוף סוף, אחרי שבועיים התקשרו אליי מהמקום ההוא שהייתי בראיון עבודה ואמרו לי שהמשרה אוישה, ז"א שלא התקבלתי.

האמת שזאת פגיעה מאוד קשה באגו מבחינתי, כי לא היה ראיון עבודה אחד שלא עברתי. כל מטרה ששמתי לעצמי, הייתי שם, אבל זה היה לפני שהייתי אמא, או שזה סתם תירוץ בשבילי למה לא קיבלו אותי. בכל מקרה- לא התקבלתי.

הסיבה שאני מתה לצאת לעבוד זה כי פשוט זהו, מיציתי את הישיבה בבית.
    אין לי כבר כוח לרוטינות של השכבות לישון, האכלות, משחקים כל היום.

ואני שמה לב שהישיבה בבית הפכה אותי למשוגעת. אני אובססבית לגבי ההתפתחות של אמילי, אני לא עוזבת אותה במנוחה ומתעצבת על עצמי בעיקר שהיא לא מתהפכת. היום הייתי במפגש של כמה אמהות, שהתינוקות שלנו בני אותו גיל (עניין של שבוע לפה או לשם), וכולם כבר מתהפכים או ממש קרובים לזה, ומצאתי את עצמי מתעסקת בראש רק בזה בכל המפגש, במקום להינות מהחברה ומהאנשים, וכאן הבנתי שהתחרפנתי סופית ובצורה חולנית כבר.

והנה עכשיו, אמילי צריכה ללכת לישון, וכמו תמיד היא מקטרת או בוכה בזמן ההירדמות ולי פשוט אין כוח יותר לעמוד לידה ולטפוח עליה במשך 20 דקות ולשמוע בכי עולה ויורד, אני מאבדת את הסבלנות, וזה לא שהיא תינוקת קשה במיוחד, אני באמת לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היא הייתה בוכה כל היום.

כמובן שלמצוא עבודה במסגרת השעות שאני מחפשת לא קל בכלל, בלשון המעטה, אבל אני כמובן לא מתייאשת.
    אני בטוחה שזה יעזור לי להרבה דברים, כולל הורדה במשקל.

בקיצור- היום לא יום טוב במיוחד, אין לי כוח לכלום.

בא לי שבוע חופש בטן גב...

כן, ממש....
10 תגובות
עמוד 1
  • באיזה אזור את נמצאת, אילו שעות את מחפשת? ומה המקצוע? (בכלליות כמובן) אולי זה הזמן של כולנו גם להתגייס לעזרתך ולהפעיל את הקשרים שלנו.

אני מציעה שכל אחת תפתח אוזן ואם תשמע על משרה פנויה באזור שלך אפשר יהיה להפנות אותך לשם עם המלצות...
  • ג'ני מאמי לגבי אמילי הכל יסתדר, יש ילדים שלוקח להן טיפה יותר זמן להתפתח וכאלה שטיפה פחות, זה קודם כל.

שנית, אם אני לא טועה את מרשלצ ככה שאת קרובה לרחובות ......
    תגידי לי מה את מחפשת ? באיזה שעות ?
    ואני אגשש פה בסביבה בשבילך

הלן

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • מאמי מבינה אותך כל כך, הישיבה בבית מתסכלת! ואני הייתי עם רזוש שנה שלמה וקל זה לא היה ולא בגלל שהיא ילדה קשה אלא בגלל האובססיביות שנהייתה לי לילדה, כל היום הייתי סביבה וזה מוצץ את כל האנרגיות!

• בננות, תודה רבה לכן.

אני גרה במודיעין, עוברת לרחובות עוד חצי שנה.

מחפשת בכל איזור המרכז, עדיפות כמובן לאיזור מודיעין, רמלה, שוהם, ראשון, רחובות, ואח"כ אזור ת"א ור"ג.

אני מתחום ביטוח חיים, זה מה שאני מעדיפה.

אם לא זה, אז משהו בתחום אדמיניסטרציה.

שעות עבודה 9-15.

העניין הוא שבתחום הביטוח המשכורות הן יפות, אז אני לא אלך לכל משרה בכל משכורת, כי אני לא מחפשת להוריד את התנאים, בעיקר כשיש לי לדאוג למסגרת לאמילי ועוד שישאר משהו.

אני מאמינה שאני אמצא משהו בקרוב. יש הרבה סוכני ביטוח שמכירים אותי, אבל הרוב רוצים משרה מלאה או שממש רחוקים.

ואני יודעת שגם לגבי אמילי הכל יהיה בסדר אבל לפעמים פשוט אין לי כוח לבכי. בא לי לשים אותה לישון ושתישן, אני לא מבינה את זה, אם את רוצה לישון- תשני, למה לבכות???
  • אני מסכימה איתך לגבי העבודה
    אם תלכי לתחום האדמינסטרציה המשכורות יהיו הרבה יותר נמוכות מאשר בביטוח חיים
    המלצה שלי אם את עוברת לרחובות תגששי באתר של מכון ויצמן תראי איזה משרות פתוחות שם
    אולי יהיה שם משהו מעניין בשבילך.
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • הלן תודה יקירתי... אחלה רעיון
  • אהובתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קודם כל קבלי ממני המון המון

• בהצלחה! זו החלטה נכונה
    טוב שהאזור שאת מחפשת יחסית רחב
    אל תתיאשי, את תמצאי.
  • אני מאד מזדהה איתך
    עם כל הקושי - גם אני רציתי לחזור לעבודה ולצאת מהבית...
    כמה אפשר לשבת בבית, להאכיל , להשכיב ולשחק בין 4 קירות?
    (נכון שאני עושה את זה בעצם בעבודה אבל יש חיים, יש עובדות אחרות, יש הורים, יש ילדים שונים)

אז ככה שאת יכולה להיות רגועה... הרצון הזה מאד מובן!
    לא נורא- את עוד תמצאי משהו שאת אוהבת וזה יעשה לך טוב
    והם ירוויחו אותך ויעריכו אותך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה