עזרה דחופה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הגדולה שלי עם חור בשן, כאבי שיניים שלא מאפשרים לאכול ולשתות כרגיל.
    מי גרה בחולון והסביבה ויכולה להמליץ על רופא/ת שיניים לילדים באיזור?
    השירות של הכללית שווה משהו??
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6 תגובות
עמוד 1
  • מניסיוני בכפ"ס השירות של הכללית בהחלט שווה.
  • יוווווווווווווו היום הייתי עם שקד אצל רופאת השיניים.
    אני לא יודעת אם הם מקבלים כללית, אנחנו הגענו דרך לאומית.
    מרפאת שיניים דקל, ברחוב סוקולוב

אחותי המליצה לי על רופאת השיניים שנמצאת בקניון, בקומת -2
    היא הגיעה אליה באופן פרטי והיא אמרה שהיא מעולה...

• בקניון יש גם לילדים?

בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!

• אחותי טפלה באחיינית שלי שם

• גם אצלי שחר עבר שתי סטימות אבל אנחנו במכבי
  • תודה על התגובות...
    הייתי בכללית סמייל בעליה השניה... סביר...
    אמרו המשך צחצוח ומעקב כי בגיל הזה לא עושים טיפולים במרפאה אלא רק בשניידר עם הרדמה מלאה...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה