שבוע 9 אוטוטו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות, זקוקה לעידודים וחיזוקים.
    אני נכנסת אוטוטו לשבוע 9 קצת בלחץ... לא מרגישה תופעות, מלבד עייפות וחוסר תאבון את ההריון גיליתי בשלב מוקדם ובשבוע 6 עברתי אולטראסאונד נצפה דופק לעובר ברוך השם... נקבע לי תור לרופא הנשים שוב רק לאחר השקיפות עורפית ובינתיים אינני יודעת מה קורה, האם יש סיבה להילחץ? לקבוע תור לרופא הנשים לוודא שהכל בסדר? או שאין לי מה לדאוג?
    בנות יקרות אשמח לחיזוקים
    תודה ויום טוב
    --------------------------------------------------------------------------------
9 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי הצנועה אין לך ממה להילחץ כלל, רק להיות סבלנית :) ותגידי תודה שאין לך את כל הקשת של תוםעות הריון... :)

• אם את מרגישה טוב לא נראה לי שיש סיבה לדאגה, לא כולן "זוכות" בתופעות ההריון הידועות לשמצה... אם לא יהיו לך - זכית!
  • ממה להלחץ? אם קורה משהו חס וחלילה יש כאבים ודימום..
    תגידי תודה על הריון קל. הכל בסדר.
  • אל תדאגי

אם אין לך כאבים או תופעות לא נורמליות

אז אין צורך לרוץ לרופא

אלא רק אחרי השקיפות

בהצלחה
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• חמסה חמסה חמסה חמסה
    זה כל מה שיש לי להגיד.

זכית להיות ב-10% שלא חוות תופעות הריוניות, תהני מזה

• בנות יקרות!

תודה על העידודים והחיזוקים : )
  • אין מה להלחץ . ככה נראה לי אצל כולן..אנחנו חיות מבדיקה לבדיקה ודואגות כל הזמן שהכל שם בסדר
  • הכל בסדר !

הרופא שלי אמר שאם נצפה דופק
    הסיכויים למשהו לא טוב יורדים דרסטית

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
    [
  • ב"ה

אומנם שבוע 9 מלווה בד"כ בתופעות אבל לא אצל כולן!!!! מי שזוכה לעבור שבועות אלו ללא הקאות או בחילות או עייפות מטורפת או צרבות וכו'... ממש מבורכת!!!
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה