איך לדרוש את מה שמגיע לי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אספר על קצה המזלג.. אני רוצה להוציא את רז מהגן שלה, הנסיעות האלה ממש לאא מתאימות לי, המחלות שלה על ימין ועל שמאל גם לא.. והאמת שפתאום הוארו עיני ואני מגלה שיש יותר טוב ממה שהיא נמצאת. אני מרגישה שהילדה צמאה ללימוד, להעשרה וחוץ ממני בבית, אין לה את זה בגן וחבל

12 תגובות
עמוד 1
  • אני לא חושבת שאפשר לעשות משהוא להחזר כספי..

בדרך כלל כשמוציאים את הילד באמצע שנה אז משלמים ״כנס״ יציאה ככה בכל אופן מה שאני יודעת
  • תראי, זה תלוי בגננת. הכי בכנות? היא לא חייבת להחזיר לך את הכסף או חלק ממנו

העיקר שרז תהיה במקום טוב יותר
  • לגבי הגן, נראה לי שלא תקבלי כסף בחזרה, אבל אני לא בטוחה.

לגבי ביטוח- זה אני עונה מניסיון- כשמישהו עושה ביטוח מכל סוג ורוצה לבטל אותו, מסתכלים על מועד הבקשה, אם הוא ביקש לפני 15 לחודש, מבטחים מתחילת החודש, אם מבקש לבטל אחרי ה 15 מבטלים מהחודש הבא.

לכן גם פה לא נראה לי שתקבלי משהו
  • אולי אני אוותר על זה וזהו. ושבאמת הכסף הזה יהיה כפרה על רזוש

• האמת שאת צריכה להסתכל על החוזה שעליו חתמת
    אמור להיות כתוב שם לגבי עזיבה באמצע השנה...

אני יודדעת שאצלי למשל מקבלים החזר אבל את משלמת על החודש הבא....
    יענו אם נשאר חצי שנה... אני צריכה לשלם חודש ואז היא מחזירה לי 5 חודשים.

אז תבדקי!

• פחחחחחחח מיכל את רצינית?? מי חתם על חוזה??

• מההה???? מה זה הדבר הזה
    זה על הפנים
    את יודעת שאם עולים עליה- היא נדפקת חבל על הזמן!
    לפחות יש ביטוח לילדים?

אז אני חושבת שאת יכולה לעשות משהו בנידון וכן לקחת את הכסף שלך
    אם אין חוזה הכוונה שלי

• שילמתי על ביטוח לדבריה- אבל היא ביקשה את זה במזומן

• כמה ילדים יש לה?
    מעצבנים אותי כאלה אנשים .... שגם מרווחים מההורים וגם מרוויחים מהמדינה כביכול בכך שלא משלמים את מה שצריך... .

לדעתי תוציאי אותה ותלכי לגן מסודר יותר.....עם העשרה כמו שרצית....

• אין לי הוכחה לכלום!!

• בגן יש לה 6 ילדים כולל רזוש.
    שנה הבאה יוצאים כמעט כולם חוץ מעוד תינוק שיש. בקיצור בספטמבר היא עומדת להישאר עם ילד אחד, אלא אם יכנסו עוד ילדים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה