סקר - מה אתן שותות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לי קשה לשתות מים, כי זה מגביר לי בחילות
    שותה מים עם לימון ובזמן האחרון שוופס בטעמים שונים
    קולה נמנעת בגלל הקפאין
    ומגבילה את עצמי ל2 כוסות תה (שמאד אוהבת) ליום.
    מה איתכן?
14 תגובות
עמוד 1
  • בכללי אני שונאת לשתות, יכול לעבור יום שלם בלי שום שתיה ואין לי בעיה עם זה (אחת הסיבות היא שאני חיה על ירקות וזה מכניס לי ים נוזלים)
    מה שאני אוהבת זה קולה, קולה ו... קולה.
    כמובן שאני לא שותה ומגבילה את עצמי לפחית ביום. זה לא בריא והורס את השיניים.
    גם למדתי לשתות מנגו/אפרסק/מלון טבעי בקרטונים של פריגת או שאני סוחטת
    יותר מזה? לא.

ובנוגע להריון, הכרחתי את עצמי לשתות מים. אז קניתי ויטמינציק אבטיח ועשיתי את הטעם יותר מעניין.

• אני כמו שירה אני חולת קולה, תני לי קולה כל היום ואני מסודרת

• אני בדרך כלל לא מהשותות, אבל לימדתי את עצמי לשתות כי הגעתי למצבי סחרחורת והתייבשות, וזה עוד בלי קשר להריון. מים אני שונאת גם ככה, אבל דווקא למדתי לשתות אותם, תחילה עם אותו ויטמינציק, אחר כך פשוט מים... עכשיו נמנעת ממוגז, לקולה אני אדישה, שותה מיצים של פריגת :)

• תודה בנות
    אני מבינה שאני לא היחידה עם סלידה ממים
  • אני חסידת התה
  • גם אני עם סלידה ממים...אבל שותה מלאאאאאאאאאא...מהרגל
    שותה כ3 ליטר ביום...ואף יותר
    מוסיפה תרכיזי דיאט למים...משנה כל כמה שבועות את הטעם...כדי לשנות...
    ממליצה בחום
  • נס קפה
  • מים בטעמים!
    בעיקר, תפוח..........................
    ולגבי הנס קפה, אני שותה האג שהוא נטול קופאין, אבל עדיין, לא בכמות רבה.
    בתחילת ההריון הייתי מקפידה שלא לשתות קולה, אבל מהשליש האחרון, אני שותה דיאט. זה עושה לי גרפסים (סליחה, בנות...) ומקל עלי ומוציא את כל 'המתחים' הפנימיים החוצה... סוג של פסיכולוגיה כזו אצלי
  • בהריון מים וקולה

• אני בטח אקבל ממכן בראש אבל..

בהיריון הקודם רק מי קרח היו עוזרים לי ונותנים לי תחושה נעימה...
    בהיריון הזה לא רק ששום דבר לא טעים לי המים גורמים לי לבחילות והדבר היחיד שעושה לי טוב זה.... XL.... לא יודעת למה אבל XL אחד ליומיים עוזר לי עם הצרבות ומשאיר לי טעם טוב בפה... כל שאר הדברים משאירים לי טעם של ברזל בפה כולל אוכל
  • קולה

• קולה קולה ועוד קולה כל השאר עושה לי בחילות

• אני שותה מים כ 1.5-2 ליטר ביום
    אני משתדלת מאוד לא לשתות מתוק , הדיאטנית פעם אמרה לי שאפשר לעלות עד 3 קילו בחודש בגלל שתיית כוס מיץ או משקה אחר ביום.
    אני שותה גג 2 כוסות קפה ביום.
    שתיה מתוקה ומוגזאת אני שותה לעיתים רחוקות כשאנחנו יוצאים
    בדרך כלל זה קולה זירו כי אני מאוד אוהבת.
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • מכורה לקולה זירו!!!!!!! התמכרות קשה!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה