צריכה עצה ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומכן בנות?
    מצטערת שאני בקושי פה :/ עם השמש שיצאה אני מלא בחוץ עם עופרי

17 תגובות
עמוד 1
  • איפה החתונה?? אם זה באיזור שלי אז קודם כל לי אין שום בעיה בכלל בכלל לשמור לך על עופרי.

אני הייתי מנסה לברר על מקווה באיזור של החתונה, ככה תוכלי להספיק את שניהם.

אם אין לך אפשרות להביא אותה אליי- אז אני הייתי משאירה אותה עם בעלך. נכון שהוא לא כ"כ מסתדר, אבל אם הוא לא יהיה איתה, איך ילמד?
  • למה בעלך לא מוזמן?

עד מתי המקווה אצלכם פתוח?
    שימי לב שגם לא תוכלי להתאפר בג'ורנל כי תהיה לך בעיה...

לא יודעת מה איתך, אני לא דוחה מקווה. בלי נדר.
    בכל אופן לדעתי את יכולה לטבול ואז להתאפר ולנסוע, אם תהיי במקווה בדקה שפותחים ותעשי הכנות בבית זה בדיוק 5 דקות.
    וחברותייך יכולות לחכות לך בנתיים...

• יא איזה נשמה את!!!!!!!!!!! תודה מאמוש!!!!!

• אני לא נעלבת בכלל
  • שירוש, המקווה פתוח רק עד 9..
    ואת חושבת שאספיק לטבול ראשונה ב6 ועשרים ולצאת ישר?
    את יודעת מה יש מצב..

בעלי לא מוזמן כי כל החברות של הכלה נשואות אז אם היא תזמין את כולם זה יהיה לה כפול אנשים..אני מבינה אותה בתכלס

• ג'ני את צודקת

• אני מסכימה איתך.. אבל יש מצבים לפעמים, כמו זה, שזה גם בשבילך, שתצאי ותהני...

ותאמיני לי שהיא תסתדר.

וההצעה שלי בתוקף
  • ג'ני יש בזה משהו

• לגבי המקווה אין לך הרבה ברירה... את צריכה להכין הכל מראש, לבקש מהחברות ולטבול וצ'יק צ'ק לצאת.

או לחפש מקווה באיזור החתונה
  • נראה לי שאני פשוט אטבול במקווה שליד הבית ב6 ו20 כשאני מוכנה, 5 דק' הכנה ואני כבר אתאפר בדרך או באולם...ויהיה בסדר

• אל תקחי אותה. סתם בלאגן לשתיכן
    תצאי, תהני, תרקדי זו חברה טובה שלך אירי הכל
    לגבי המקווה כבר מצאת פתרון. קחי בחשבון שתמיד יש איחור בחופה, חופה בשבע וחצי נשמעת לי מאד מוקדמת
  • בלי לחץ, תשאירי את עופרי בבית עם בעלך או אמא שלך במידה והיא יכולה, תטבלי צ'יק צ'ק ותמשיכי משם לחתונה.
    אני לגמרי מבינה את החששות ואת נקיפות המצפון אבל באמת שלא יקרה כלום אם פעם אחת עופרי תבלה ערב איכות עם סבתא שלה או אבא שלה, היא בטוח לא תזכור לך את זה לרעה

• דבר ראשון ללכת לטבול אחרת כל הערב תהיי לחוצה ולא תהני בכלל.
    תגיעי ראשונה למקווה, זה לא לוקח כ"כ הרבה זמן,( את אפילו יכולה להתאפר שם.)
    לגבי הבת שלך- זה מלכוד- אם היא באה, את רק עסוקה בה ובשינה שלה ולא לגמריי נהנית.. אבל היא איתך. ואם היא נשארת, את עסוקה בטלפונים וחושבת עליה.אבל יש לך ערב כיפי.ובעל שמחזק את הקשר שלו עם הבת שלו! חשוב לא פחות. שיהיה רק בשמחות.

• איזה חמודות אתן תודה על כל העצות!!!!
    אז רוב הסיכויים שאמא שלי לא תוכל לשמור עליה בערב כי גם לה יש חתונה...
    אז זה או הבעלול או אני. נראה מה הוא יגיד...
    בקשר למקווה אני אלך ב6 ו20 :)

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• יש לי חברה טובה שהתקשרה אלי לפני החתונה שלי ואמרה לי שהיא צריכה ללכת לטבול באותו ערב.
    היא שאלה רב והוא לא התיר לה לדחות (לא שאי פעם הייתי מבקשת דבר כזה...)
    היא אמרה לי שזה או לבוא לחופה ולטבול מיד אחר כך, או לבוא לריקודים אחרי הטבילה.
    אמרתי לה שתבוא לחופה, כי זה החלק המשמעותי באמת, ושתלך לטבול בנחת לערב שקט עם האיש שלה.
    וכך היה.

נ"ב.
    מה יקרה אם תצאי מוקדם מהלימודים, תהיי קצת עם עופרי ותתארגני בנחת?
  • מה זה בעלים לא מוזמים???? בלי בעלי אני לא הולכת לאירוע וכמובן שהילדים כולם- לפחות בשלב הזה של הגיל מצטרפים אליי לאירועם.
    אני לא שומרת ידה, אז לא מבינה בעייני מקווה, אך כמו שרשמו לך לכימוקדם ותנסי להיכנס ראשונה- וחברותייך יחכו אם הן רוצות טרמפ!!!
    אני אגיד לך את האמת- נראה לי תמוהה שאשים רוצים לצמצם מוזמנים לאירוע חשוב כמו חתונה וגם אם זה היה התירוץ- לא משנה מהי מידת החברות שלי עם הנישאים- לא הייתי מגיעה לאירוע לבד בלי בעלי והילדים!!!
    תיהני באירוע ושיהיה רק בשמחות!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה