שמפניה /יין לבן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני והבעלול הולכים לפנק את עצמנו עכשיו הולכים לסרט בv.i.p ביס פלאנט.... יהיה שם יין לבן / קאווה עד עכשיו לא שתיתי בכלל אלכוהול בהריון הזה רק שלוק של קידוש קטן פה ושם , האם זה ככ נורא שאקח שלוקים קטנים ממעט קאווה שמפנייה ? אני לא רוצה להזיק לעוברינה , מה אתן אומרות מה הייתן עושות במקומי? האם זה יכול להזיק לה ?
5 תגובות
עמוד 1
  • קראתי בכמה מקומות שהאלכוהול מזיק, אז אני מתרחקת. שלוק זה לא נורא :)

• מותר לך כוס יין, שליש בירה, קאווה, מה שתרצי- פעם ב... שבועיים שלושה. תעשי גוגל מאמי... ותיווכחי בעצמך אם הדעות פה חלוקות, אם את בכללית את יכולה גם לשאול מוקד אחיות ב- *2700 . אני יודעת בוודאות.
    תהנו

• אני בעקרוןמלא שותה בהריון
    זה לשיקולך...
  • אני חושבת שלא נורא בכלל. לא יקרה כלום.
    זה בסך הכל שלוק, סביר להניח שהכבד שלך יטפל בכמות המזערית הזאת מהר מאוד.
    ואת עוד בשליש האחרון אז בכלל....

לפי דעתי בשביל לגרום נזק ע"י אלכוהול צריך לצרוך הרבה ועל בסיס קבוע.
  • תודה בנות על העצות החלטתי בסוף לוותר
    לא הרגשתי צורך והבעלול כנראה כהזדהות גם לא שתה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה