-
האמת שאצלי הגדלתי רק עכשיו את הכמות למיקה העברתי אותה ל- 240 והיא כמעט מסיימת את זה עד עכשיו היא הייתה אוכלת 180 אבל זה כל כך שונה מילד לילד מיקה לא הייתה אכלנית אף פעם
-
באמת שלום לך!!
-
אוווף חשבתי שכמיקה תהיה בגן יהיה לי קצת זמן לעצמי... כמה שטעיתי אני בקושי נושמת בין מחלה למחלה שלי של בעלי ושלה יש לי המון על הראש
אבל לא שכחתי אותך אני מקווה מאוד ששבוע הבא יהיה סבבה ונוכל להיפגש
ראיתי תמונות של הנסיכה שלך והיא פשוט מדהימה 5555555 דורשת שיאכלו אותה
-
אותי אפשר לשכוח?!?!
-
בעקרון אני הגדלתי לה כשהיתה בת חצי שנה...משהו כזה.
אבל לא כל הזמן.
כשידעתי שהיא אמורה להיות רעבה ולא אכלה טוב 3 שעות קודם... לפעמים היתה אוכלת הכל בשלוק ולפעמים רק 200....
בעקרון כמו שאמרת זה אינידוידואלי וגם כתוב על גבי האריזה....
-
תנסי בכל פעם להוסיף לה קצת.
אם היא מסיימת 200 תכיני 220, תראי אם היא מסוגלת.
לנהוראי הייתה תקופה שאכל 240 אבל עכשיו מסיים על הגבול של ה-180 ואין לי טעם להכין יותר.
כשאראה שהוא מסיים ולא מתנגד לעוד, אעלה.
בהצלחה לאמילולי
-
איך היא תכין 220?
-
נראה לי קצת מוקדם...
גם עופרי ממשיכה את ה180 אחרי שנגמר ואני מוציאה לה בגלל האויר,
פעם נתתי לה עוד והיא אכלה בערך 210, אבל בגלל שהיא לא אכלה טוב קודם..
בעיקרון אני רואה שזה מספיק לה, היא לא מתעוררת בלילה לאכול 555
היא ישנה טוב 5555, 8-10 שעות בלילה, אחרי 4 ארוחות כל היום, אז אני לא רואה סיבה להעלות לה.. לא נראה שהיא רעבה
-
הבן שלי בן 4 וחצי חודשים, אוכל 4 פעמים ביום 240... עד לא מזמן הייתי מביאה 210 ואחרי שחישבתי כמה אמור לאכול לפי המשקל גוף שלו ולפי מס׳ הפעמים שאכל ביום החלטתי להעלות ל 240.. מה אני אגיד, נראה לי שאם הייתי מביאה לו 300 גם היה מחסל...
-
הרופאה אצלנו בטיפת חלב המליצה לי להכין 60 בבקבוק ולאחסן במקרר, בכל בקבוק להוסיף ממנו מעט...
בעיקרון אם הוא סטרילי במקרר והילד לא אכל ממנו אפשר עד 24 שעות למרות שאני לא לוקחת סיכונים ונותנת רק ב-2 האכלות קרובות
-
וואלה טוב לדעת. אני אף פעם לא נתתי בקבוק שהוא לא מוכן הרגע...
פעם אחת חילקתי ושמתי במקרר אבל זה הפחיד אותי אז זרקתי....
ובכלל לתת תחליף חדש ולהוסיף לו תחליף של מוקדם לא נשמע לי טעים במיוחד חחחח
-
אם אני אעלה, אני אכין 240 ושתאכל כמה שתאכל.
היא עכשיו אוכלת כל 4 שעות ומסיימת את ה 180 בד"כ עד הטיפה האחרונה.
אם היא הייתה משאירה אז לא הייתה שאלה, אבל בגלל שהיא ממשיכה למצוץ גם כשכבר אין כלום אז אני תוהה...
נראה לי מחר אני אנסה ונראה.. היא לא באי שקט או משהו, זה מספיק לה ל-4 שעות.
אולי 240 יספיקו ל-5 שעות
-
אין לי מושג באיזה גיל.. הבת שלי עדיין לא אוכלת יותר מ 120, אבל היא לא דוגמא לכלום!
אני חושבת שכל ילד יודע כמה הוא צריך לאכול, ואני בעד לזרום עם הילד.. היא רוצה עוד? שתאכל לבריאות למה לא בעצם?
-
הי ג'יניוש
-
אם היא מושכת 4 שעות והיא רגועה אז היא לא רעבה אצלי הן ממשיכות למצוץ את הבקבוק ואז אני נותנת להן מוצץ כי הן צריכות להמשיך למצוץ ולא דוקא את האוכל.
והכמות משתנה אצלן כרגע הו אוכלות 120 כל היום ובלילה 180 עם כפית דייסה.
הייתה תקופה שהן אכלו 150 זה משתנה ואני זורמת
-
תמרי אוכלת עד היום 180 - מסיימת עד הסוף אבל לא נראה לי שהיא צריכה יותר...
-
נופר גם אוריאן ככה
-
הרופאה אצלנו בטיפת חלב המליצה לי להכין 60 בבקבוק ולאחסן במקרר, בכל בקבוק להוסיף ממנו מעט...
בעיקרון אם הוא סטרילי במקרר והילד לא אכל ממנו אפשר עד 24 שעות למרות שאני לא לוקחת סיכונים ונותנת רק ב-2 האכלות קרובות