היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולם אני חדשה בפורום.אני מנסה להיכנס להריון כבר 8 חודשים ולא הולך,ניסיתי ערכות ביוץ,חישובי ביוץ,מנסה לשמור על רוגע אבל לא הולך. מתלבטת אם כדאי לפנות לרופא,8 חודשים נראה לי הרבה זמן,אני כבר בת 29 והזמן לא לטובתי ואני לחוצה.מה מומלץ?כדאי ללכת לרופא?או לחכות עוד קצת ולנסות?8 חודשים זה הרבה זמן או זמן סביר? אני קצת חוששת ללכת לרפא ואז בטח ישלחו אותי לכל מיני בדיקות כואבות וזה רק ילחיץ יותר (הבנתי שעדיף להיות רגועה) אני ממש מתלבטת,אשמח לעצה
7 תגובות
עמוד 1
היי ניקול לפי דעתי כדאי ללכת להתייעץ אם רופא יכול מאוד להיות שהוא יגיד שאין לך שום בעיה, ואז בטוח כבר תיהי פחות לחוצה ויותר רגועה.. אין ספק שזה עוזר. מצד שני, יכול להיות שחס וחלילה יש איזו בעיה קטנה ואז חבל על הזמן שאתם מבזבזים... אני יכולה להגיד לך שאני מנסה שלושה חודשים ולא מצליחה והרופאה שלי אמרה שמבחינתה חבל לבזבז זמן, נתחיל לעשות ברור כדיי שנדע בוודאות שהכל בסדר ואם לא אז שיהיה מספיק זמן לטפל בזה. בע"ה שבוע הבא אני מתחילה סידרת בדיקות.. שיהיה המון בהצלחה!! ושבת שלום :)
מסכימה לחלוטין. גם אני לא הצלחתי במשך כמה חודשים. הלכתי לרופא והתברר שיש לי הורמון כלשהו נמוך. זריקה אחת וכעבור כמה שבועות 2 פסים. חבל לבזבז את הזמן..
דקלה
אני גם אחרי 7 חודשים החלטתי ללכת לרופאה, באמת חבל לבזבז זמן.... בעיקר חבל על הלחץ של האי ידיעה.
בהצלחה...
היי מותק
אין מה להתייאש . אני אחרי הניסיון השני נכנסתי להריון אך הוא היה מחוץ לרחם אחרי בדיקות התברר שסתם לקחתי גלולות או השתמשתי בקונדום ( חוץ מהגנה מפני מחלות מין כמובן ) החצוצרות שלי סתומות !
אז הנה לך דוגמא לסתם המתנה
אבל .... יש טיפולים ועברתי טיפול ואני כאן חמסה חמסה . לכן אני ממליצה לך 1. ללכת לרופא לאמר לו שאתם מנסים יותר משנה ולא מצליחים כי לרופאים יש נטיה לנפנף פחות משנה ניסיונות 2 . לעבור צילום רחם 3 . לעבור בדיקת זרע 4. לעבור בדיקות הורמונליות
ונראה מה יוליד יום
בהצלחה ממי
ההצלחה מתחילה באמונה ! בה-צ-ל-ח-ה אורטל [
תודה לכולם על התמיכה,אתם מקסימות,זה חיזק אותי שאלה לנועה,מה זה אומר חצוצרות סתומות?יש משהו לעשות בנידון?קצת הלחצת אותי. באמת אלך לרופא,חבל לבזבז זמן בהצלחה לכולם,אמן
הי מתוקה, ברוכה הבאה לשהות קצרצרה... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
אני מצרפת לך מאמר על טיפולי פוריות, אולי זה קצת יעשה סדר בראש.. בהצלחה טיפולי פוריות