לא הבנתי בכלל..סינית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום,
    2 שאלות לי אליך (=
    1.אתמול הייתי בטיפת חלב ונפגשתי עם אחות טיפת החלב וגם עם הרופאת נשים שם לבדיקת מעקב תנועות.
    חשוב להזכיר שיש לי רופאת נשים פרטית שאליה אני הולכת לבדיקות.
    הבעייייייה... שכל אחד אומרת לי כל פעם שאני בשבוע אחר האחת אומרת שאני בשבוע 36+4 והשנייה 37+1 אני כבר בבלגאן.

תאריך הוסת האחרון שלי היה 25/6 (לפי מיטב זכרוני) ולאחר סקירה ראשונית יצא שהתאריך לידה מחושב שלי הוא 9/7.

אם אני מזינה את הנתונים במחשבון ההריון יוצא שאני היום נמצאת בשבוע 36+6 ואתמול רופאת הנשים אמרה שאני נמצאת בשבוע 36+4 ורשמה שגודל הרחם הוא בגודל 37+1.. אני לא מבינה מה הולך פה נהיה לי סלט גדול מכל השבועות האלה. האם ההפרש הוא ביומיים או בשבוע..

2.מה הכוונה שאומרים לעובר יש ראש גדול? מזאת אומרת? האם זה מצביע על בעיה כלשהי?

אלו התוצאות של בדיקת האולטרסנד להערכת גודל האחרונה שעשיתי בשבוע 35.4
    BPD 88 מ'מ מתאים ל 35.4
    HC310 מ'מ מתאים ל 35.6
    AC 312 מ'מ מתאים ל 35.1
    FL 69 מ'מ מתאים ל 35.5
    גיל הריון לפי US 35.4

אני כבר מבולבלת- אודה לך מאוד אם תעשה לי סדר בדברים
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. זה בסה"כ הפרש של יומיים וזה חסר כל משמעות
    2. המדדים הם תקינים, איני מבין מדוע את חושבת שלעובר יש ראש גדול